film złozony kadziansko:/
umiejetnosci masz raczej słabe racej robisz duzo ozdobników które mają być stylowe ale w twoim wykonaniu nie są jedyna rzecz ktora mi sie podobała to ten niby bunny b-spin ale druga połowa ciągnie się na ziemi
ogolnie film2/6
tak wyglada głupio - wstydze sie go...
bez przesady ale do tego co jest w filmie ochraniacze wystarczaja w zupełnosci zreszta sam mówłes ze moje umiejetnosci sa marne wiec po co kask ... ;]
jedyne co mi sie w filmie podobalo to rower... montaz kiepski (chociaz movie maker to ogolnie syf i duzo nim nie zrobisz), poziom jazdy jest taki, ze bardzo mnie zastanawia jak jezdza osoby, ktore pisaly, ze fajne triki. no coz, katuj...
ee wy od razu przelewacie to odwazcie sie i powstawiacie swoje filmiki może on dopiero zaczyna jak dopiero zaczyna to dobry jest ja zaczełem ostatnio akies 2 tyg temy i robie jakies wheelie na 10 m;/ i bunny na 20 cm ;/ wiec dla mnie koles jedzi wpozo pozdro spoko filmik
Sprzedam :rame kona stuff 2005 15,5 400zł !!
gg4139952
kraja własnie kiedy jezdisz na takim poziomie kask jest najbardziej potrzebny
i według mnie to konstruktywna krytyka...
katuj dalej bo rower to masz w kosmos
Kraja twoje umiejętnosci są dobre chciałbym tak jezdzic dopiero zaczynam a w poniedziałek kupuje signa . Masz zawalisty sprzęt ile dałes za cały rower??/
gg4139952
Kraja ja tyż mam 14 lat tylko ja bede miał rower z osprzętem signa na amorze dj3 z 2005 a pozniej ramke bitcha kupie chyba na swieta jak dostane hajs ale na razie bede jezdził na nomalnym signie zanim uzbieram na reszte gówien ;/
gg4139952