Zapowiada się naprawde nieźle. Widziałem tam nawet Shawn'a Denny'ego z pierwszego sezonu Drop In. Te same miejscówki co wszędzie ale niezłe nowe trikasy walili np supermen na 30m dropie:)lub 30m backflip
Vader.Disturbet.Rower.Dwie kupy codzień-to jest To.
lizzard king pisze:poszukajcie sobie filmu chlorofillia czy jakos tak. uwazam, ze jest o wiele ciekawszy niz ten.
Masz ten film?? skad zassałeś ?? trailer byl ciekawy i bardzo chcialbym obejrzec fullversion. moglbys wrzucic gdzies na serwer albo jakiegos linka podac??
ja tam nie wiem gdzie Stolec102 widzisz 30m dropa z supermanem... conajmniej o połowe mniejszy:P, tak samo z 30m backflipem. Z rzeczy których chyba nigdzie jeszcze nie widziałem to x-up nfcc, zapowiada się ciekawie, ale oby muzyka nie była taka smętna...
Poza tym ja już się napaliłem na NWD7 - w którymś zagranicznym czasopismie zaraz po otworzeniu jest fotos z bodajże Cam'em McCaul'em ( rowerek Trek więc chyba on ) gdzie robi olbrzymiego superman seatgrab na wielkim gapie - naprawdę wielkim! Mówcie że komercja, ale i tak będę czekał :D