Przestroga
Przestroga
Dziś stałem się posiadaczem cudownej ramy jaką jest NS Bitch. Gdy podpakowalem pudelko w ataku radosego nastroju moim oczom pokazala sie sliczna ramka..... gdy ja wyjolem spojzalem na pudelko od wewnatrz...... wygladalo to tak jakby zapakowac cegly do kartonu i potrzasac pudlem w wielkiej pralce :/ efekt: wygieta dolna czesc mocowania pod kolo :( Więc gdy bedziecie decydowac sie na przesylke niepolecam korzystania z siódemki :/ i jak zamawiacie to juz lpiej poprosci o DHL bo to przynajmniej ma renome jesli ktos mial podobne akcje to wpisujcie bo to pomoze w wybraniu dobrego kuriera innym. Pozdrawiam
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jak ja bylem wyslac karpiela kostrzewowi przez dhl'a to na magazynie uslyszalem "leeeeeeeeci kurwaaaaaaaa!" i za chwile wielkie pudlo zajebalo w sciane, a z magazynu "GOOOOOOOOL!!!!!!!!!!" - wtedy poprosilem o ubezpiecznie
A dzisiaj koles mi przyniosl nowy zasilacz do kompa, pobranie 500zl a ten ta kartke ( niby awizo ) zamiast do skrzynki to nakleil na drzwi wejsciowe... no paranoja - wszyscy sasiedzi widza co i za ile kupuje - opierdolilem rowno, dzwonie a ten mo mowi ze w jeleniej nie ma siedziby i dzisiaj juz nie dowiezie, a jutro z kolei moze tylko o 16 a ja wtedy jestem na uczelni i znowu dupa... firma to GLS - NIE polecam!
A dzisiaj koles mi przyniosl nowy zasilacz do kompa, pobranie 500zl a ten ta kartke ( niby awizo ) zamiast do skrzynki to nakleil na drzwi wejsciowe... no paranoja - wszyscy sasiedzi widza co i za ile kupuje - opierdolilem rowno, dzwonie a ten mo mowi ze w jeleniej nie ma siedziby i dzisiaj juz nie dowiezie, a jutro z kolei moze tylko o 16 a ja wtedy jestem na uczelni i znowu dupa... firma to GLS - NIE polecam!
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
gls to są ciule ****** ! zamówiłem sobie avidki juicy 7 oczywiście wpłaciłem kase z góry na kąto, przychodze po szkole w oczekiwaniu na mame która będzie miała w autku lub gdzieś tam moje avidki a tu nic.. po 2 dniach przyszła sąsiadka z OSTWARTĄ PACZKA a w niej moje avidy !!!!!!!!! musze coś z tym zrobić, przeciez to jest niedożeczne żeby ktoś otwierał moje paczki jeszcze wartość paczki przekraczała 1000zł.. jak kurier mógł zostawic mojej sąsiadce paczke !!?? niech mi to ktoś powie
http://crbt.ovh.org/photogallery.php?photo=110 piekny lot na nowym orange
gg:3119933
gg:3119933