Przestroga

Witeq
Kontakt:

Przestroga

Post autor: Witeq »

Dziś stałem się posiadaczem cudownej ramy jaką jest NS Bitch. Gdy podpakowalem pudelko w ataku radosego nastroju moim oczom pokazala sie sliczna ramka..... gdy ja wyjolem spojzalem na pudelko od wewnatrz...... wygladalo to tak jakby zapakowac cegly do kartonu i potrzasac pudlem w wielkiej pralce :/ efekt: wygieta dolna czesc mocowania pod kolo :( Więc gdy bedziecie decydowac sie na przesylke niepolecam korzystania z siódemki :/ i jak zamawiacie to juz lpiej poprosci o DHL bo to przynajmniej ma renome jesli ktos mial podobne akcje to wpisujcie bo to pomoze w wybraniu dobrego kuriera innym. Pozdrawiam
mrnezg
Kontakt:

Post autor: mrnezg »

odesłałeś im tą rame?? Jak tak to uznali reklamacje czy nie?
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

Paczka pakuje sprzedający. Wpadi sie zdarzają i kazdemu może coś upaść. W końcu człowiek to tylko człowiek.

kazdy kurier ptosi o takie zapakowanie przesyłki aby w razie czego zawartość nie ulegał uszkodzeniu.

Wine ponosi ten od kogo kupiłeś rame kto ją poporstu wsadził sobie luzem do pudełka.
ble
Kontakt:

Post autor: ble »

kupwales nowa czy uzywana? jak uzywana to moze sprzedawca nie wspomnial o tym wgnieceniu?
Witeq
Kontakt:

Post autor: Witeq »

nowa od 7anny
PawianBiker
Kontakt:

Post autor: PawianBiker »

Witeq nie tylko ty, a moaj rama w jakim stanie? bo mi przez tel mao powiedziales??
7ANNA nawet ram nie umie zapakowac?? duuupa...
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale

http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Jak ja bylem wyslac karpiela kostrzewowi przez dhl'a to na magazynie uslyszalem "leeeeeeeeci kurwaaaaaaaa!" i za chwile wielkie pudlo zajebalo w sciane, a z magazynu "GOOOOOOOOL!!!!!!!!!!" - wtedy poprosilem o ubezpiecznie

A dzisiaj koles mi przyniosl nowy zasilacz do kompa, pobranie 500zl a ten ta kartke ( niby awizo ) zamiast do skrzynki to nakleil na drzwi wejsciowe... no paranoja - wszyscy sasiedzi widza co i za ile kupuje - opierdolilem rowno, dzwonie a ten mo mowi ze w jeleniej nie ma siedziby i dzisiaj juz nie dowiezie, a jutro z kolei moze tylko o 16 a ja wtedy jestem na uczelni i znowu dupa... firma to GLS - NIE polecam!
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Daniel
Kontakt:

Post autor: Daniel »

MaxDamageDA kurier nie ma prawa wkładać nic do skrzynki Poczty Polskiej, bo to ich własność. Co do kurierów, oni głównie współpracują z firmami, u nas są zawsze na czas.
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com

... na maile odpowiadamy zawsze
Konradek
Kontakt:

Post autor: Konradek »

tylko DHL :-) jak cos zamawiam to tylko i wyłącznie DHL'em. A co do tematu to moze zadzwon, albo napisz do 7anna i dogadaj sie :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=2332
Hope
Kontakt:

Post autor: Hope »

MaxDamageDA pisze:"leeeeeeeeci kurwaaaaaaaa!" i za chwile wielkie pudlo zajebalo w sciane, a z magazynu "GOOOOOOOOL!!!!!!!!!!"

Nie no to juz ludzkie pojecie przechodzi - kurwa mac ;/
themax
Kontakt:

Post autor: themax »

GSL czy tam GLS sra na klienta miałem z nimi sprawe w sądzie wygrałem ale oni i tak powiedzieli że nie zapłaca :O
[ThemaxxX ] http://www.blast.of.pl
KIEŁ16
Kontakt:

Post autor: KIEŁ16 »

gls to są ciule ****** ! zamówiłem sobie avidki juicy 7 oczywiście wpłaciłem kase z góry na kąto, przychodze po szkole w oczekiwaniu na mame która będzie miała w autku lub gdzieś tam moje avidki a tu nic.. po 2 dniach przyszła sąsiadka z OSTWARTĄ PACZKA a w niej moje avidy !!!!!!!!! musze coś z tym zrobić, przeciez to jest niedożeczne żeby ktoś otwierał moje paczki jeszcze wartość paczki przekraczała 1000zł.. jak kurier mógł zostawic mojej sąsiadce paczke !!?? niech mi to ktoś powie
http://crbt.ovh.org/photogallery.php?photo=110 piekny lot na nowym orange

gg:3119933
erenes
Kontakt:

Post autor: erenes »

wieśniaki, trzeba było powiedziec że nic nie dostałes i postraszyc go raklamacją, jakby zrozumiał o co chodzi o kto sie podpisal (sąsiadka) pod listem przewozowym to może by zmądzrzal. bo to by bylo juz jego 1000zl a nie Twoje. jego w plecy. chyba ze to luzak cwaniak a Ty dzieciak :)
dupa.
ODPOWIEDZ