Akcesoria KONY... ?!?! :>

dzidek
Kontakt:

Post autor: dzidek »

Taaa a dlaczego na oficjalnej stronie kony ani jeden bik z serii DJ nie ma gripów kona cowan tylko jackshit i dlaczego jak wejdziesz na pinkbika i w wyszukiwarce wpiszesz kona stuff to każda kona ma gripy kona jackshit chyba że ktoś sobie wymienił, hmmmmmm wyjaśnisz mi to???
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

Widziales te kony na zywo?? jak nie to badz cicho. przy okazji : jestesmy w europie, a nie w stanach. a oficjalna strona ze stanow chyba :]
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
dzidek
Kontakt:

"hmm dlaczego te gripy, te ******, sa na stronie podpisane kona cowan?"
"jestesmy w europie, a nie w stanach. a oficjalna strona ze stanow chyba :]"

no a skąd ty wiesz że te gripy nazywają się kona cowan???
przecież to ze strony w stanach a my jesteśmy w europie:-)
hehehe sam napisałeś że to są gripy kona cowan co wiesz ze strony kony
i sam sobie zaprzeczasz:-)
a pozatym to na stronie mkbiku też jest napisane że w serii Dj są gripy kona jackshit a w shredzie kona mooseknuckle.
Stinky
Kontakt:

Post autor: Stinky »

Tak jak w kazdej firmie rowerowej sa lepsze i gorsze modele, ja mam smierdziela juz 2 m-c to jest moj chyba 8 albo 9 rower (pierwszy full) przed kupnem rozwazalem mongoose (mialem wczejniej) i scotta ( tez juz mialem) korcil mnie bighit , teraz nie zaluje wogule, wrecz jestem strasznie zadowolony z tego roweru, jak dotad uratowal mi kosci pare razy, ogolnie co bym nie wymyslil to przetrwa, powiem wam ze stinky 2004 jest w 200% wart 7500, podajcie mi inny rower z takimi poarametrami za ta cene--- nie ma takiego
Local Swinga-Swinga
nibyptak
Kontakt:

Post autor: nibyptak »

krzywy kurwa masz najebane 29786934752983479875 tysięcy postów z czego 98% to takie gówno że się czytać nie da, wes się wypowiadaj na tematy na których się znasz a jak się nie znasz to się nie wypowiadaj wogóle. Najczęściej odpisujesz na tematy o niczym wdocznie twoje wiadomości rowerowe są nikłe. bleeeeeeeeee
gg:3558924
Krzywy
Kontakt:

tiaaaa
mam najebane we lbie?! ty czytasz ze tej konie sa takie w katalogu - ok. ja WIDZIALEM w sklepie INNE. i pierdoli mnie co pisze na mkbiku, wiem co widzialem. i nie ******* ze nie.

w gwoli sprostowania. na stronie sa pokazane rowerki moze i podpisane inaczej. sa tez pokazac gripy ktore dodawane sa do kon dj podpisane "cowan"

pierdoli mnie takze to ze uwazasz ze wypowaidam sie na teamty o ktorych nic nie wiem... bo akurat to co pisze mkbike jest dla mnie mniej wiarygodne niz to co widzialem na oczy.

a gripy ktore widzialem w konie shred, stuff i roast sa podpisane na stronie COWAN. i tyle.
www.bikeaction.pl
Krzywy
Kontakt:

hmm o tym co sie znam to odpisuje. a jak sie nie znam to czytam i ucze sie no nie?? to zle podejscie :] ?? jak dla mnie to o to tu chodzi...

a pisze tam gdzie mam ochote, i tyle.

/no offence/
www.bikeaction.pl
Stinky
Kontakt:

kona sobie zstrzega na stronie panowie (modre posuniecie marketingowe) ze rowery u dealerow moga miec inne akcesoria niz te na stronie, np. ja swoj rowerek kupilem w koenig serwis we wrocku i mam obrecze sunrims, w harfie stoi identyczny model ale juz na mavicach, powiedzieli mi tez ze pierwszy wypost smierdzieli byl na mavicach, takze niektorzy nie maja racji oskarzajac innych o brak wiedzy-- EASY PANOWIE EASY
Local Swinga-Swinga
dzidek
Kontakt:

kurva weż najpierw obczaj kto co napisał a potem się czepiaj bo nie wiem czy zauważyłeś ale to nie ja napisałem że pier.dolisz głupoty i że walisz posty o niczym.

a tak poza tym to skąd wiesz że te gripy nazywają się kona cowan skoro kona na swojej stronie zamieszcza nieprawidłowe dane???
Jeżeli konaworld kłamie, mkbike kłamie i wszystkie sklepy kony kłamią to po kiego chu.ja bierzesz z nich informacje i zamieszczasz tutaj???
No bo skąd wiesz że te gripy nazywają się cowan, z konaworld tak???
A przecież to nieprawda bo konaworld kłamie, zapomniałeś???
I jeszcze jedno: je.bie mnie to że kolega kolegi twojego kuzyna ma ciocie która kupiła swojemu staremu kone i z niewyjaśnionego powodu ma w niej gripy cowana. A może kolega wymienił gripy w swojej konie i ci o tym nie powiedział, a może kolega chciał takie gripy i mu władowali w sklepie zamiast jackshitów???
dzidek
Kontakt:

"duuzo znajomych ma kony. shredy, scpray stuff tylko jak z roastem to nie wiem"

"a gripy ktore widzialem w konie shred, stuff i roast sa podpisane na stronie COWAN. i tyle."

najpierw napisałeś że nie wiesz co jest w konie roast bo jej nie widziałeś a zaraz potem że jednak tak i są tam gripy cowana
widzisz sam sobie przeczysz
Krzywy
Kontakt:

hmm ja sie nikogo kurfa nie czepiam :]

nie napisalem tego ze klamie kona i mkbike. zacytuj mi to i pwtedy pogadamy. a ja napisalem ze rowery kony ktore obczailem stojace w dwoch sklepahch mialy gripy ktore na stronie kony sa podpisane COWAN. czaisz co mowie?? a gripy podpisane "kona jackshit" na strobnie kona world, widziualem w konie stinkey.

i nie pitol mi ze jest inaczej. trzech bliskich znajomych kupilo te kony. jeden shreda, drugi stuffa trzeci scprapa. w kazdym byly standartowo dodane gripy podpisane na stronie kony COWAN.

kurfa czyac ze zrozumieniem.

zapytaj sie sida, wujka i panica z tego forum jakie mieli gripy! i wtedy pogadamy o wujku cioci babci.

KUMASZ CZACZE?!

(no offence chce tylko kulturalnie pogadac a na mnie naskakuja)
www.bikeaction.pl
Krzywy
Kontakt:

tfu pomylilem nazwy toi fakt. poprawiam sie : widzialem w stuffie scpraie i shredzie. pasi?
www.bikeaction.pl
Stinky
Kontakt:

panowie spokojnie, nie ma sie na co denerwowac, w skiteam-ktory jest dealerem kony na polske sa podane zle dane przy kilku modelach (juz nie pamietam jakich) ogolnie wiele firm zmienia akcesoria (akurat nie pamietam jaka firma kone zaopatruje) bo akurat maj lepsze ceny czy cos, a tak wogule to bledne opisy zdarzaja sie wszedzie, jeszcze raz EASY PANOWIE nie ma co sie denerwowac, za to jest z czego pozlewac (jak dla mnie)
Local Swinga-Swinga
Krzywy
Kontakt:

dobra peace, ja tylko mowie co ja widzialem... :| a tu ze pierdole farmazony...
www.bikeaction.pl
dzidek
Kontakt:

mówie jeszcze raz, tego nie napisałem ja:

"krzywy ***** masz najebane 29786934752983479875 tysięcy postów z czego 98% to takie gówno że się czytać nie da, wes się wypowiadaj na tematy na których się znasz a jak się nie znasz to się nie wypowiadaj wogóle. Najczęściej odpisujesz na tematy o niczym wdocznie twoje wiadomości rowerowe są nikłe. bleeeeeeeeee"

ani niczego podobnego

a ty w swojej wypowiedzi:

"mam najebane we lbie?! ty czytasz ze tej konie sa takie w katalogu - ok. ja WIDZIALEM w sklepie INNE. i pierdoli mnie co pisze na mkbiku, wiem co widzialem. i nie ******* ze nie."

"pierdoli mnie takze to ze uwazasz ze wypowaidam sie na teamty o ktorych nic nie wiem... bo akurat to co pisze mkbike jest dla mnie mniej wiarygodne niz to co widzialem na oczy."

zarzucasz mi że to niby ja się ciebie czepiam a dalej jeszcze piszesz żeby czytać ze zrozumieniem. Może ty też patrz co czytasz i patrz też kto to napisał.
Bo kurva mać ja tego nie napisałem i mnie nie wkurviaj.
Krzywy
Kontakt:

i nie mam pretensji do Ciebie - skierowane jest to do tej osoby co to napisala ... :| nie wszystko co pisalem jest skierowane do Ciebie, wybacz.

moja wypowiedz "pierdoli mnie takze to ze uwazasz ze wypowaidam sie na teamty o ktorych nic nie wiem... bo akurat to co pisze mkbike jest dla mnie mniej wiarygodne niz to co widzialem na oczy." nie jest skierowana do DZIDKA - pasi?? a ten do kogo jest skierowana chyba sie tego domysli. juz wszystko ok????
www.bikeaction.pl
wujek
Kontakt:

Post autor: wujek »

cze wam wszystki zauważyłem że niektórzy z was to cifok... i i *****...e ale nie bede wytykał palcyma jestem posiadaczem kony shred w mojej konie tak jak w każdej innej do dj sa dawane gripy kona cowan a wiem to z europejskiego katalogu (dziadek )i popieram cszyvego on ma zdecydowana racje wkony jackshit są dawane dopiero w full-ach a wy patrzycie na strone ze stanówam y jak to powiedział cszyvy jesteśmy w europie aj ja mam pewność bo miałem okazje mieć w rękach katalog(dystrybcji) skitmu i tam masz po polsku napisane jakie gripy gdzie masz ale raczej nie masz szans dostac takiego katalogu bo można go jedynie obejrzeć paracując w sklepie bo takie katalogi są opatrzone tajemnicą chandlową gdzysz są tam podawane ceny hurtowe ale jeżeli obaj z cszyvym się mylimy to czemu jakiś 8 posiadaczy kony do dj na 2004 ma gripy kona cowan cyżbym miał omamy kurcze jak to wytłumaczyć a i nie macie co się na mnie denerwować bo skoro macie racje (jak twierdzicie to ja musze mieci omamy )więc się ze mną nie dogadaće bo zemnie w takim wypadku wariat musi być , ale jescze dziwniejsze że sid cszyvy ja heloo i wielu innych moich znajomych których pozdrawiam również ma omamy i wszyscy takie same cóż za zbieg okoliczności niemożliwe wręcz niesamowite radze wam pójsić na medycyne bo chyba odkryliśmy nowego wirusa na takich odkryciach durzo się zarabia ale skoniczće z pisaniem o sprzęcie bo nie macie o tym zielonego pojecia współczuje wam tylko pewnosci siebie to raczej zgubna cecha
pozdro all z omamami (pozdro all moi kumple i kumpeliki :d)
pozdro all pozytywni wariaci
gg3465517
ODPOWIEDZ