minidisc
minidisc
mam pytanko , jaki polecacie minidisc tak do 300zł, musi dobrze nagrywać i być na normalne baterie-tzn AA, no i mikrofon do tego tak max 150zł.
prosze o odpowiedzi
oczywiście używany!!
prosze o odpowiedzi
oczywiście używany!!
kupie
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
gg 5732171
daruj sobie mini disc. Powaznie lepiej kupic sobie mp3playera na rower. Pobor pradu jest znacznie mniejszy w odtwarzaczach ktore maja fleshowe pamieci z racji iz nie ma skomplikowanych i energiozernych mechanizmow optycznych itd. Kiedys tez mialem dylemat czy MINIDISC czy MP3. WYbralem Muvo Creativa 512 MB i nie zaluje. Za 300 zeta masz 1GB Muvo bez radia ktory bedzie zdecydowanie lepsza opcja niz jakis minidisc. Dobra rada przy wyborze zwroc uwage czy masz podlaczenie wlasnie tak jak w Muvo bezposrednio pod usb (player ma juz wtyczke) czy jest przez kabel. Kabel to lipa bo musisz miec ze soba, poza tym moja kumpela kupila Philipsa i wymiana danych byla tylko przez konkretny program - DEBILIZM. Komp nie widzial playera jako nowego dysku (tak jak to jest w MUVO) tylko jako nieznane urzadzenie. Dopiero po zainstalowaniu softu dalo sie cos zrobic. Ja mam Muvo i jest cacy plug&play sluzy mi i za przenosny dysk na jakies zdjecia czy pliki textowe i jako mp3 player. Szczerze polecam
n0 ridE n0 fUN
-
- Kontakt:
3,143k4r2 mysle3 ze jemu jest potrzebne cos do nagrywania rozmów itp. a do tego muvp sie nie nadaje moaj mam ma mini disc sony do nagrywania konferencji i zbiera to nawet burczenie z brzucha tylko ze kosztuje 1500zł;/
w tej cenie poszukaj jakiegos dyktafonu cyfrowego
w tej cenie poszukaj jakiegos dyktafonu cyfrowego
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
piekarz mp3 mam a tak wogóle to jakosc mp3 jest straszna, bolą mnie uszy od wszelakich szumów, płaskiego dzwięku i braku głębi... mam naprawde dobry słuch muzyczny- wqkońcu 7 lat chodze do szkoły muzycznej:P
potrzebuje nagrywać koncerty w zajeb..stej jakiści , wypatrzyłem sony mzr700pc ,co wy na to??
potrzebuje nagrywać koncerty w zajeb..stej jakiści , wypatrzyłem sony mzr700pc ,co wy na to??
kupie
gg 5732171
gg 5732171
Porównywanie MiniDisca do Mp3 jest niemożliwe, bo działają całkowicie innej technice, a fakt faktem - mp3 pokazuje przy czystosci miniscow swoj brud i braki.
andrut - mam Sony MZ-N10(najmniejszy, najlżejszy i najbardziej wypasiony MD nielicząc HiMD, więc MZR mu ustępuje jednak :P) na sprzedaż ze słuchawkami Sony MDR-71SL, jak coś, to zgłoś się na gg: 8599804, ew. tlen: quit13
andrut - mam Sony MZ-N10(najmniejszy, najlżejszy i najbardziej wypasiony MD nielicząc HiMD, więc MZR mu ustępuje jednak :P) na sprzedaż ze słuchawkami Sony MDR-71SL, jak coś, to zgłoś się na gg: 8599804, ew. tlen: quit13
www.forumrowerowe.prv.pl
już kupiłem mzr700pc, nie jest żle
ale powiedzcie mi czy płytki muszą tak buczeć przy ich starcie?? naprawde meega dzwięk(pozatym że straszy to do niczego się nie nadaje)
no i do czego mam w komputerze podpiąć kabel optyczny(cyfrowy!!)
HELP
ale powiedzcie mi czy płytki muszą tak buczeć przy ich starcie?? naprawde meega dzwięk(pozatym że straszy to do niczego się nie nadaje)
no i do czego mam w komputerze podpiąć kabel optyczny(cyfrowy!!)
HELP
kupie
gg 5732171
gg 5732171