mowia ze xcr chodzi lepiej od duro moze i chodzi lepiej ale jak wybija zero tłumienia oleju an goleniach full uszczelki wogole go niitrzymają... kup lepiej duro a nie takie coś!!
On chodzi lepiej od duro, ale tylko przez pierwsze dwa dni... Mój XCR już jest krzywy na koronie :/ po nie całych trzech miesiącach użytkowania. Jeśli chcesz żeby Ci nie wybijał tak to wysmaruj smarem wszystkie sprężyny co są w amorku(nie żałuj tego smaru :) ) i już nie bedzie tak hałasował. Uszczelki to on ma ******* jak nic, wszystko przepuszczaja :/
Ja pierd*** ludzie co wy kupujecie do skakania? Niedlugo na aaxonach bedziecie jezdzic haha! To typowy amorek do xc.froger34nie moze byc oleju na uszczelkach bo tam nie ma oleju:|
patyk_lks zgadzam sie z twoja wypowiedzia w 99%, a ten jeden % to ze nie wiesz co to jest i uwierz ze tam byle gowno padnie nawet szybciej niz w lataniu (czyt takim lataniu jak tych co to kupuja :)). Pzdr
Sulring pisze:patyk_lks zgadzam sie z twoja wypowiedzia w 99%, a ten jeden % to ze nie wiesz co to jest i uwierz ze tam byle gowno padnie nawet szybciej niz w lataniu (czyt takim lataniu jak tych co to kupuja :)). Pzdr
zebys sie zdziwil ...
http://www.pinkbike.com/photo/1535220/ prawie jak pod ^_^
patyk_lkswiem ze nie ma oleju ale kumepl go nasmarował od srodka i te zajebi***** usczelki tak wszystko trzymają ze wychodiz wszystko na wierzch.... ej a mówicie ze on sie krzywi bo nie jest do skakania tlyko jezdzenia... jak chcesz skakać zeby ci sie nie skrzywił to kup se DJ a nie XCR!! same problemy
grzegorz88sam nie jestem milionerem, ale bezprzesady. Wole nie jezdzic o miesiac dluzej i uzbierac na cos dobrego. Dla mnie ktos kto kupuej takei rzeczy nie ma wyobrazni. Po 1 kasa wyrzucona w bloto po 2 mozna sie bawic. JEdyny + to taki, ze mozna troche pojezdzic;], ale i tu bym polemizowal, poniewaz do powaznej jazdy to sie nie nadaje!