Jaki napinacz help
Jaki napinacz help
Witam,
mam taki problem bo od kąd piosiadam biczka znaczy biczke :P i ostrzej zasuwam po dołeczkach spada mi łańcuch. Na inny blat albo między te uchwyty do napinacza i jak wyjmowałem ostatnio jeden się przekrzywił. Chciałbym abyście mi doradzili jaki napinacz kupić do tej ramki mam narazie suport 113 na kwadrat :( ale w miare dopływu kasy będzie isis.
No więc wybieram z pośrud 3 napinaczy:
1. Shaman 4x kosztuje około 210zł :( może będę miał w okolicach 190-180zł jak się by udało.
2. Shaman freestyle z rockringiem nieduzo używany bodajże tydzień z rockringiem podkreślam za 150-160zł
3. Truvativ boxguide najtańszy bo 135zł na allegro.
Który z nich waszym zdaniem najlepszy? Będę tego używał na zjazdach ale oczywiście i na streecie więc moge gdzieć przywalić przy grindzie ale ogólnie będę uważał. I bierzcie pod uwage to żeby wlazł mi na suport :) Dzieki za pomoc.
mam taki problem bo od kąd piosiadam biczka znaczy biczke :P i ostrzej zasuwam po dołeczkach spada mi łańcuch. Na inny blat albo między te uchwyty do napinacza i jak wyjmowałem ostatnio jeden się przekrzywił. Chciałbym abyście mi doradzili jaki napinacz kupić do tej ramki mam narazie suport 113 na kwadrat :( ale w miare dopływu kasy będzie isis.
No więc wybieram z pośrud 3 napinaczy:
1. Shaman 4x kosztuje około 210zł :( może będę miał w okolicach 190-180zł jak się by udało.
2. Shaman freestyle z rockringiem nieduzo używany bodajże tydzień z rockringiem podkreślam za 150-160zł
3. Truvativ boxguide najtańszy bo 135zł na allegro.
Który z nich waszym zdaniem najlepszy? Będę tego używał na zjazdach ale oczywiście i na streecie więc moge gdzieć przywalić przy grindzie ale ogólnie będę uważał. I bierzcie pod uwage to żeby wlazł mi na suport :) Dzieki za pomoc.
http://www.pinkbike.com/photo/1036276/
Moja dziewczynka w nowym ubranku ^^
W punkcie drugim mowa o mojej ofercie, http://allegro.pl/item108552647_napinac ... cing_.html ;]
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Kontakt:
chodzi o to że drugi rockring mi nie wejdzie bo o rame będzie zahaczał nie ma miejsca. Jest tylko miejscówa na napinacz. No właście nie wiem bo ten shaman jest wykonany z 1 części a truvativ tak marnie dośc wygląda :( Jeszcze się cały czas zastanawiam i czekam na wasze opinie. Najbardziej składniałbym się ku temu freestyle. Lecz 4x mnie kusi bo to kawał dobrego sprzetu :P jest o 3mm grubszy od tego freestyle.
No to mógłbym prosić o jeszcze jakies wypowiedzi? Który jest delikatny i nie zdaje zbytnio egzaminu w jeździe? Bo przy starciu z ławką niechcąco też chciałbym żeby troche wytrzymał a nie nieść napinacz w ręku do domu :(
No więc shaman'a 4x moge mieć za 240zł teraz cena się zmieniła :( A więc raczej odpada bo mam jescze wymienić kilka innych części. No to zobstaje truvativ boxguide albo shaman freestyle z rockringiem za 160-170zł.
Najbardziej skłaniałbym się ku temu shamanowi freestyle ale on jest tylko 3mm :( A więc podatny na uszkodzenia. Dzieki za inne propozycje napinaczy tak mniej więcej do 200zł.
No więc shaman'a 4x moge mieć za 240zł teraz cena się zmieniła :( A więc raczej odpada bo mam jescze wymienić kilka innych części. No to zobstaje truvativ boxguide albo shaman freestyle z rockringiem za 160-170zł.
Najbardziej skłaniałbym się ku temu shamanowi freestyle ale on jest tylko 3mm :( A więc podatny na uszkodzenia. Dzieki za inne propozycje napinaczy tak mniej więcej do 200zł.
www.pmsocho.com i pozamiatane :D kumpel ma boxguida tego za 130 zika i to kółko jest na jakiś gównianym łożysku ślizgowym. Nie jest z niego zadowolony, ja mojego socho katuje ostro i to we wszystkim i nic sie nie dzieje, wszystko sie idealnie kręci więc go polecam.