kolejny film z dsd... :)
kolejny film z dsd... :)
http://www.pinkbike.com/photo/1113193/
Bede dobry :> (jak zwykle?):
www.jasna.tarnow.pl/~mar3k/dsd.wmv
Sciaganie jak zwykle: Prawym myszki -> zapisz element docelowy jako -> no i zapisac :) cala filozofia
P.S. juz mi sie powoli konczy miejsce:P wiec stare filmy kasuje;) jak beda jakies potrzeby i bede miec na dysku wzuce z powrotem!
P.S.2 te wyniki sa jakies takie dziwne:/ albo mnie sie wydaje albo jakies zmiany byly?
www.jasna.tarnow.pl/~mar3k/dsd.wmv
Sciaganie jak zwykle: Prawym myszki -> zapisz element docelowy jako -> no i zapisac :) cala filozofia
P.S. juz mi sie powoli konczy miejsce:P wiec stare filmy kasuje;) jak beda jakies potrzeby i bede miec na dysku wzuce z powrotem!
P.S.2 te wyniki sa jakies takie dziwne:/ albo mnie sie wydaje albo jakies zmiany byly?
dobra skoro mam byc szczery to powiem pare rzeczy. Kurcze przedobrzyles,za duzo najebanych pierdolek i efektow,poprostu film wyszedl jak choinka.Film jest dla mnie nudny niestety,pomimo ze sie nameczyles dla mnie tylko 3, staraj sie na przyszlosc a filmy beda napewno lepsze.pzodro600peace
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com