Dętki do DH
Dętki do DH
Może i temat "z dupy", ale w ostatnim czasie przebiłem 8 kół, a opony narazie nie mam zamairu zmieniać, wiec pytam: jaką znacie najmocniejsza, najcieższą, najgrubsza itd dętke 26" 3.0?
-
- Kontakt:
gazela_bike no 2ga opona to przeszada:) ja jezdze z wlozona 2ga detka nienapompowana i jest bdb. ani razu od tej pory nie zlapalem gupy a jezdze juz tak od jesieni.
mialem kiedys detke Continentala do DH i pekla tak samo jak normalna- moim zdaniem kasa wyrzucona w bloto.
mialem kiedys detke Continentala do DH i pekla tak samo jak normalna- moim zdaniem kasa wyrzucona w bloto.
co cie nie zabije to wzmocni
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
NIE BIERZ ŻADNYCH DĘTEK DH!!!!!
Po pierwsze cena to ok 35-40zł, a po drugie to przebijesz tak czy siak, są potzrebne jedynie do opon 2.8-3.0 gdzie zwykle do 2.5 nie wytrzymuja.
Miałem KENDĘ DH i GAZĘ i co??? Na kendzie złapałem poczwórnego sneka przy maksymalnym ciśnieniu w oponie- 3.5bara na schodach po którch szybciej zjeżdżałem bez żadnego stair gapa!!! Gaza poszła kilka razy na tym co stare conti za 12zł, czyli raz to jakiś kolec był, innym razem szkło itp.
SKORO NIE WIDAĆ RÓŻNICY TO PO CO PRZEPŁACAĆ???
Już lepiej tą drugą dętkę włożyć, bo opona to faktycznie przesada
Ja mykam teraz na dwóch cotinentalach zwykłych od dwóch miesięcy i nic się nie dzieje- kwestia szczęścia
Po pierwsze cena to ok 35-40zł, a po drugie to przebijesz tak czy siak, są potzrebne jedynie do opon 2.8-3.0 gdzie zwykle do 2.5 nie wytrzymuja.
Miałem KENDĘ DH i GAZĘ i co??? Na kendzie złapałem poczwórnego sneka przy maksymalnym ciśnieniu w oponie- 3.5bara na schodach po którch szybciej zjeżdżałem bez żadnego stair gapa!!! Gaza poszła kilka razy na tym co stare conti za 12zł, czyli raz to jakiś kolec był, innym razem szkło itp.
SKORO NIE WIDAĆ RÓŻNICY TO PO CO PRZEPŁACAĆ???
Już lepiej tą drugą dętkę włożyć, bo opona to faktycznie przesada
Ja mykam teraz na dwóch cotinentalach zwykłych od dwóch miesięcy i nic się nie dzieje- kwestia szczęścia
http://www.endura.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
pierdo*licie ze nie warto dawac 35 zeta :/ ja kupilem sobie detke SYNCROSSA HD 2,3-2,75 i jest meganiedozajebania, mam ja na tle w sztywniaku i wyjezdzam po schodach, dobijam i.. NIC! a mam w oponie 2,3 bara. detka wazy chyba cos kolo 750 gram. szerokosc detki bez powietrza to 6,5 cm :D
miom zdaniem bierz ta detke syncrossa HD za 35 zetai bedzeisz mial problem z glowy.
miom zdaniem bierz ta detke syncrossa HD za 35 zetai bedzeisz mial problem z glowy.