UWAGA gdzie nie kupować "mbike_net"

dj2
Kontakt:

Post autor: dj2 »

Dzis w MkBike-u kupowalem kask,koles nie wydal 1zl,wbil we mnie.
http://img403.imageshack.us/my.php?image=img2147ue3.jpg
King Nothing
Kontakt:

Post autor: King Nothing »

ja przez neta sie pytalem o rower i wszytko spoko wedlug opisu
pozniej pojechalem do tych i sie okazalo ze nie z tym oddzialem gadalem co trzeba
dalem zaliczke na rower tydzien czekalem i naszczescie pojechalem go osobiscie odebrac
bo sie okazalo ze:
zamiast z 2005 rower jest z 2003
ma srsuntour zamiast manitou
zamiast korby deore lx jest jakis suntour

do transakcji nie doszlo zaliczke zwrocili

podkreslam ze sie pytalem i mialem przy sobie kartke z dokladnym osprzetem... i klamali w zywe oczy...
Spawacz666
Kontakt:

Post autor: Spawacz666 »

Nie pomylilem Mbiku z MKBikiem tylko napisalem o mkbiku tu zeby nie smiecic tematami nowymi :)
bukkake & farmsex .... tony.pl & xnxx.com
Grzesko
Kontakt:

Post autor: Grzesko »

ja kupilem u nich w tamtym tygodniu rockring, wplacilem kase na konto i paczka przyszla normalnie w kilka dni, na maile tez odpisywali choc dosc krotko np na pytanie kiedy dostali pieniadze i wyslali paczke odpowiedzieli : "Witamy, dzisiaj"
POZDROWER http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=111662
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

Prawda jest taka ze kazdy sklep internetowy to ryzyko, ze wysla cos z opoznieniem, pomylą paczki...
Maja dzien w dzien mase zamowien i wsumie im sie nie dziwie, ze niekiedy sie pomylą - fakt, ze klienci sie wkurzają - bo oczekują szybkiej i skutecznej transakcji...
ale z drugiej strony, jak bysmy sie postawili nba miejscu sklepów internetowych to tez byscie chyba mieli dosc po jednym dniu podpisywania, adresowania i pakowania paczek...
nie łatwa robota... dobrze jak sklep odda kase, albo zasugeruje wymiane na wlasciwy towar na swoj koszt - jak tego nie zrobi, to poprostu jest oszustem, zlodziejem blablabla - ale na to sa paragrafy:] zawieracie przez internet nieformalną umowe kupna/sprzedazy - wy swoja czesc umowy wypelkniacie (kasa), a dalsza realizacja transakcji pada na sklep - jak sie nie wywiąze z umowy zetelnie to mozecie robic im 'bydło'...:)
www.feel-free.pl
erenes
Kontakt:

Post autor: erenes »

polecam rowerowy.com,. super obsługa dogadywanie sie i paczka na nastepny dzien (priorytet przed 17:00, poczta dała rade). Unibajk u mnie dawal rade. MK-bike też.
dupa.
kokoKC
Kontakt:

Post autor: kokoKC »

no wkońcu się doczekałem po 12 dniach ramko wkońcu dotarła ale zbyt pięknie by był gdyby wszystko było ok więc w piątek(6 dni po zamówieniu) dzwoniłem do nich by się zapytać co z tą ramą bo mieli do 3 dni po zamówieniu wysłać a oni mi mówią że właśnie mi ją wysłali ok myśle sobie w poniedziałek będzie .W poniedziałek czekam a tu nic ,wtorek czekam a tu nic więc do nich napisałem wrednego maila to odpisali że właśnie ją wysłali i za zwłoke będzie 10 zł mniej - zawsze coś , ale jak do nich dzwoniłem w piątek to mi powiedzieli że wysłali a we wtorek mi też to powiedzieli że właśnie wysłali . wkońcu rama dotarła 1czerwca ale płaciłem normalnie ( skur****** jednak mi nieodliczyli tych 10 zł ) potem patrze na paragon a na nim pisze WIDELEC -503 ZŁ ( jaki widelec przecież ja rame kupiłem ) ale najlepsze jest to że ja mieszkam w katowicach a oni rame zprowadzali z tych do krakowa żeby ją wysłać do katowic -CO ZA DEBILE przecież tychy są kilkadziesiąd km ok katowic

LUDZIE NIEKUPUJCIE OD TYCH DEBILI TEN CAŁY mbike_net - TO JEDEN WIELKI PRZEKRĘT JAK ***
www.frwc.yoyo.pl
mbike
Kontakt:

Post autor: mbike »

Witam
Zacznego od usera kokoKC:
1 - napierw zamawia 16' a potem zmienia na 14'...,
2 - jeśli kokoKC tak blisko do Tychów trzeba było tam podjechać po ramke... niestety my nie mamy takiej możliwości
3 - nie wiem czy kokoKC zdaje sobie sprawe, ale obrażanie w stylu "debile" "sku..." nie jest na poziomie, mimo naszych błędów
4 - co do komentarzy negatywnych czy neutralnych to się Pan grubo myli... na żaden komentarz neutralny nie odpowiedziliśmy inaczej niż pozytywem, bo faktycznie komentarze neutralne sa z naszej winny (stanowią ułamek procenta)
5 - niewiem czy to pocieszy kokoKC, ale piasek pustyni 14' skończył się u importera, a ramke którą otrzymał była ostatnia nawet nie z magazynu importera bo tam ich już nie ma, tylko sprowadzana była z innego sklepu...

Co do inny wątków to tak:
1 - NIE PROWADZIMY SERWISU dlatego za ściagniecie łańcuchy mówiliśmy tyle, za odkrecenie śrubki tyle... chcesz dajemy klucz, sam sobie odkręc i to za darmo (niestety nie mamy czasu, trzeba zajmowac się wysyłkami :)
2 - Gdzie w Krakowie ktoś za darmo skuwa łańcuch ?? Jaki to sklep, bo nie chce mi sie wierzyć
P.S. Dodam, że od poniedziałku (05.06) bedzie u nas pracować trzecia osoba (mechanik), sytuacja wtedy się zmieni.
2 - Niestety nie mamy na kompach Warctafta... choć często w niego grałem (za młodu ;), a gramy tylko po godzinach...
3 - Co do pompki... który sklep w Krakowie pożyczka pompki do amortyzatorów :) ?, za tydzień bedzie u nas wtedy bedziemy mogli pożyczać :D (wtedy było co było;)
4 - Wymieniamy zawsze źle wysłany towar i zawsze pokrywamy koszty przesyłki w obie strony.

Jeszcze pewnie bedziemy polemizowac, ale prosze o kulture bo niewiem czy ktoś z was chciałby zostać nazwany debilem...

NA KONIEC:
KAżDY KTO DOSTAł OD NAS PRZESYłKE PO 5 DNIACH LUB DłUżEJ DOSTANIE OD NAS GRATIS, WYSTARCZY NAPISAC MAILA Z ADRESEM, A WYśLEMY NA DRUGI DZIEń NIESPODZIANKE ;).

Wszystkich których uraziłem z góry przepraszam.

pozdrawiamy
Adi (ten w krótkich włosach)
i Michaś (ten w długich ;)
mbike
Kontakt:

Dodam, żeby nie mylić
mkbike z mbike ;)
Co do "King Nothing" i roweru Kelly's sprawa była załatwiana na sklep w Tychach i nieporozumienie wynikło z pomylenia roczników za to szczególnie przepraszam bo wiem, że dwa razy specjalnie jechał Pan do Tychów po rower. Jeśli mógłbym sie zrewanżować, prosze podać adres na nasz mail info@mbike.pl

pozdrawiam
Adrian Zieliński
[url=http://www.mbike.pl/Rowery_FSX%283,9529,%29.aspx]Rowery Agang 2011[/url]
kokoKC
Kontakt:

Post autor: kokoKC »

dobra ja was przepraszam za debili ale każdy może się zdenerwować mam nadzieje że w przyszłości wszystko będzie ok.
www.frwc.yoyo.pl
mbike
Kontakt:

Witam
Ciesze się, że doszliśmy do względnego porozumienia.
Rozumiem zdenerwowanie i wcale go nie neguje, tylko sposób jego wyrażania.
Również mam nadzieje, że wszystko bedzie ok z naszej strony dołożymy wszelkich starań aby nasza współpraca układała się jak najlepiej.

pozdrawiam
Adi
Azif
Kontakt:

Post autor: Azif »

Kolesie są przejebani, kupiłem u nich duro D za 339zł Znajdzcie mi sklep w Kraku w którym można kupić za taka cene Duro D. Kumpel kupił u nich ramke pussy i dali mu duży upust od oficjalnej ceny, z kolesiami łatwo idzie się dogadać co do ceny wystarczy luźno do nich podejść, pożartować hehe ;) Na shimanowskich rzeczach też mają spoko ceny (chyba najniższe w Kraku). Jedyny minus to bałagan, co przychodze do nich to kartony tażaja się po ziemi, ale idzie to chyba zrozumieć, w końcu sklep wysyłkowy ;) W przeciwieństwie do niektórych na tym forum bardzo cenię sobie ten sklep
tadzio-krk
Kontakt:

Post autor: tadzio-krk »

ja podobnie jak azif go cenie, mozna zawsze sie dogadac i ceny jak na allegro :) cena np. w ando za duro d to chyba 549zl a duro e 649zl.. jak nie wiedac roznicy to po co przeplacac ?
mbike
Kontakt:

Duro D za 349 lub 339zł (bez pivotów),
Blady214
Kontakt:

Post autor: Blady214 »

Ja przedwczoraj zamówiłem u nich stery, zobaczymy jak będzie.
gazela_bike
Kontakt:

Post autor: gazela_bike »

mbike kiedy mi oddacie kase za support ile mam czekac juz ponad 2 miechy i nic tylko na jedngo mejla odpisaliscie ;/ ceakm na kase !!!
sorry za odwiezenie tematu ale sprawa chyba jest jasna !
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=356807489
ODPOWIEDZ