PFC 4
PFC 4
witam, ponoc PFC 4 jest juz dostepny, skad moge go sciagnac/kupic/przegrac???? pozdrawiam
no tez jestem ciekaw skad go mozna sciagnac. Na http://www.dragonteam.org/ pisze ze jest dostepny, tylko nie ma gdzie ;D
Inur szkoda, że się dopiero teraz ocknąłeś. Z tym że Śruba miał t kręcić to w ogóle był niewypał. Jedno to to, że miał za dużo pomysłów a drugie to to, że przekombinował, bo kto teraz jest w stanie przjrzeć ten cały materiał, który on zgromadził.... jak dla mnie to się nie połapał w tym wszystkim i teraz nie chce się przyznac do tego!
"krytycy z internetu smiesza mnie az do łez"
ja pie%^& jak bedzie to bedzie, wlaczcie sobie jakies nwd:D jak sie nudzi zajebista pogoda lepiej na rower isc!
jego sprawa kiedy to skonczy, jago sprawa ile czasu mu to zajmie nie dziwie mu sie ze tak dlugo to trwa jakbym mieszkal z taka fajna panna to tez bym sie nie skupial na materiale haha
zejdzcie z niego! niby wolny kraj a zadyma o to ile czasu ktos robi film... ktos kto robi go nikomu nie uprzykszajac zycia i niczego nie oczekujac w zamian a poswiecajac chyba setki godzin - wiec powinna byc vice versa!!!
pozdrowienia dla ludzi z czatu dhzone (i nie tylko) ktorzy pytaja o pfc 4 a 3 nie widzieli:))) lol
luuuuuuuuuz ludziska, wiecej dystansu, peace itp
===============
4x forewer
kaczynski bez komentarza
giertych ******
jebac ekwador:D
ja pie%^& jak bedzie to bedzie, wlaczcie sobie jakies nwd:D jak sie nudzi zajebista pogoda lepiej na rower isc!
jego sprawa kiedy to skonczy, jago sprawa ile czasu mu to zajmie nie dziwie mu sie ze tak dlugo to trwa jakbym mieszkal z taka fajna panna to tez bym sie nie skupial na materiale haha
zejdzcie z niego! niby wolny kraj a zadyma o to ile czasu ktos robi film... ktos kto robi go nikomu nie uprzykszajac zycia i niczego nie oczekujac w zamian a poswiecajac chyba setki godzin - wiec powinna byc vice versa!!!
pozdrowienia dla ludzi z czatu dhzone (i nie tylko) ktorzy pytaja o pfc 4 a 3 nie widzieli:))) lol
luuuuuuuuuz ludziska, wiecej dystansu, peace itp
===============
4x forewer
kaczynski bez komentarza
giertych ******
jebac ekwador:D
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
ja zrezygnowalem z tej serii bo moim zdaniem nie bylo juz nic do pokazania. poza tym skonczylem juz z tymi dyscyplinami kolarstwa i nie wiem co sie dzieje w tych kregach.
fakt jego filmy nie sa zle, ale wyglada to jak sztuka dla sztuki - za duzo efektow i bajerowania :]
jeszcze co do odplatnosci filmu: zalezy ile on sobie bedzie za niego liczyl, ale produkcja czegos tak duzego nie jest wcale latwa. pfc3 krecilem mniej wiecej rok, wlozylem w to bardzo duzo pieniedzy, ktore moglem przeznaczyc na zaspokojenie wlasnych potrzeb. pfc3 sprzedawalem na allegro po 15zl, zwrocily mi sie koszty kaset, ale za odzyskiwanie danych juz nie.
krotkie kilkudniowe produkcje gora!
fakt jego filmy nie sa zle, ale wyglada to jak sztuka dla sztuki - za duzo efektow i bajerowania :]
jeszcze co do odplatnosci filmu: zalezy ile on sobie bedzie za niego liczyl, ale produkcja czegos tak duzego nie jest wcale latwa. pfc3 krecilem mniej wiecej rok, wlozylem w to bardzo duzo pieniedzy, ktore moglem przeznaczyc na zaspokojenie wlasnych potrzeb. pfc3 sprzedawalem na allegro po 15zl, zwrocily mi sie koszty kaset, ale za odzyskiwanie danych juz nie.
krotkie kilkudniowe produkcje gora!
www.trialshop.pl