zdjąc korbe bez sciągacza
zdjąc korbe bez sciągacza
tak jak w temacie da się jak inaczej
-
- Kontakt:
no to slabo korbe dokrecasz. Ja gwintow nie mam w korbie, wiec zawsze musze sie obchodzic bez sciagacza. Ale sciagam ja wlasciwie tylko jak zlamie support, wtedy tylko odcinam support i wybijab z korby :P ale to chyba cie ine interesuje. Jesli chce sciagnac bez ciecia, to ide popedalowac troche, bez skakania, bo mozesz o jeden razp rzesadzic i zjebiesz albo korbe albo support.
stary i znany sposob
wykrecasz sruby z korby i tez wykrecasz pedaly, psikasz jakims byle czym w stylu wd 40....czekasz....
wsadzasz jakis dlugi pret w dziure po pedalach i wyginasz korbe gora dol tym pretem ( im dluzszy pret tym lepiej, tylko nie przesadzac z tym wyginaniem ) nie ma **** zeby korba sie nie obluzowala i nie zeszla.
wykrecasz sruby z korby i tez wykrecasz pedaly, psikasz jakims byle czym w stylu wd 40....czekasz....
wsadzasz jakis dlugi pret w dziure po pedalach i wyginasz korbe gora dol tym pretem ( im dluzszy pret tym lepiej, tylko nie przesadzac z tym wyginaniem ) nie ma **** zeby korba sie nie obluzowala i nie zeszla.
ten koleś pode mną to ***** :D:D
taaaaaaaa i przy okazji niszczysz gwinty do pedałow..........myszek pisze:stary i znany sposob
https://www.facebook.com/brodacimechanicy
-
- Kontakt:
mozna i to w pare minut. odkrecasz sruby i po prostu jezdzisz az same ci wyjada. jako ze os ma kstalt stozka, kazde nacisniecie na korbe sprawia ze minimalnie sie zsuwa.
ja tak korby sciagam od paru lat gdyz mam scigacz na kwadrat a od dawna jezdze na isis do ktorego ten sciagacz nie pasuje.
ja tak korby sciagam od paru lat gdyz mam scigacz na kwadrat a od dawna jezdze na isis do ktorego ten sciagacz nie pasuje.
www.trialshop.pl
Pasuje tylko trzeba podłożyć tak ze dwie dziesięciogroszówki. monety trochę sie wygną , ale korba zejdzie.Inur pisze:mozna i to w pare minut. odkrecasz sruby i po prostu jezdzisz az same ci wyjada. jako ze os ma kstalt stozka, kazde nacisniecie na korbe sprawia ze minimalnie sie zsuwa.
https://www.facebook.com/brodacimechanicy