łapanie siodła = bolące nogi ?? :(((((((

PawianBiker
Kontakt:

Post autor: PawianBiker »

erenes dobre to znaczy?? kupiłem w końcu to authora i jest całkiem spoko kolana bolą i mysle czy sprzedac czy dac na boki siodła wstawki z gabek jak przy siodle do dh zrobiłem:) bo jak bym sprzedawał to jaikie kupic dobre wygodne i miekki po bokach?
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale

http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
KFP_Wwa
Kontakt:

Post autor: KFP_Wwa »

a tam siodlo duzo nie zmieni, velo niby jest miekkie po bokach a tez boli najlepsze rozwiazanie to albo sie przyzwyczaic z czasem nie bedzie bolec albo ochraniacze na kolana

polecam te 661 naprawde spoko sa
20 inches isn't a crime
Gawin
Kontakt:

Post autor: Gawin »

Biednie bo ja jak sie uczylem barspina to od razu bez siodla tj nie lapie nogami siodla ani nic z tych zeczy po prostu wale jak leci i wychodzi tak samo jak wam tyle tylko ze nic mnie nie boli!!
www.gdfr.pl
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Temat walkowany milion razy.
Ssij pento
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

Gawin lol jestes mistrz ;p
ja tam robie bspiny lapiac siodlo troche ponad kolanami. kiedys dla wygody mialem sztyce wysunieta w *** wysoko i udami lapalem to sie kreci samo we wszystkie strony, zas siodlo w okolicach kolan to troche pobolewa ;) na konie dirt jump, w wieelu configach rowerowych robilem ale zawsze przyjemnie bylo ;)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
bodziek
Kontakt:

Post autor: bodziek »

wiem co zrobic zeby nie bolalo tak bardzo :) ja mialem tak ustawione siodlo ze lapalem o dolny kant siodla, gdzie nie jest juz miekkie.. ognizylem o 2cm siodlo i jest miodzio :)

z tym ze o pedalowaniu na siedzaco moge zapomniec :) niby sie da ale to juz wygodniej jest na stojaco
grimeca system 1 (magura gustav) na przod za 100!!! entheogen@o2.pl
ODPOWIEDZ