Najwiekszy polski HARDCORE!!!!
Ej no kurwa tyle kozakow, ja zapraszam!!! Od 3 miesiecy glosno o tym dropie non stop na forum i jeszcze nikt nie odwazyl sie go skoczyc! Caly czas ktos mowi, ze go skoczy, przyjezdza i wymieka. udowodnijcie, ze jestescie warci tego co mowicie! Nic prostrzego, wystarczy wsiasc na rower i go skoczyc.
Prawda jest taka, ze jak spotykam kogos na miescie kto widzial moj drop (NA ZYWO) i nie wie, ze to ja go skoczylem mowi "o kurwa widziales drop przy dolnej? Ktos go skoczyl, hardcore" a wszyscy cwaniaki z forum ktozy nigdy go na zywo nie widzieli mowia "e to jakas lipa jest, jestes lamus, kalmca, frajer i *****". Jestem juz tym zmeczony. Mam naprawde dosc pierdolenia o dupie maryny. Niech ktorykolwiek z was umowi sie na tego w dupe jebanego ropa i go skoczy przy mnie a przyzam mu racje. Caly czas do tego zachceam, ale od ponad 3 miesiecy nikt nie mial odwagi!!! No i co? Czekam!!!NO czekam. Nie stac was na nic wiecej jak tylko srac o czyms na forum? Ja go zbudowalem i skoczylem, a wy tylko sracie. W dupie mam takie opinie, gdyz nie sa oparte na niczym. Dopuki ktos go nie skoczy przykro mi to stwerdzic ale pozerzy i lamy z was wieksze od Dj-tektro.
Prawda jest taka, ze jak spotykam kogos na miescie kto widzial moj drop (NA ZYWO) i nie wie, ze to ja go skoczylem mowi "o kurwa widziales drop przy dolnej? Ktos go skoczyl, hardcore" a wszyscy cwaniaki z forum ktozy nigdy go na zywo nie widzieli mowia "e to jakas lipa jest, jestes lamus, kalmca, frajer i *****". Jestem juz tym zmeczony. Mam naprawde dosc pierdolenia o dupie maryny. Niech ktorykolwiek z was umowi sie na tego w dupe jebanego ropa i go skoczy przy mnie a przyzam mu racje. Caly czas do tego zachceam, ale od ponad 3 miesiecy nikt nie mial odwagi!!! No i co? Czekam!!!NO czekam. Nie stac was na nic wiecej jak tylko srac o czyms na forum? Ja go zbudowalem i skoczylem, a wy tylko sracie. W dupie mam takie opinie, gdyz nie sa oparte na niczym. Dopuki ktos go nie skoczy przykro mi to stwerdzic ale pozerzy i lamy z was wieksze od Dj-tektro.
wujek :]
1.nie wiem czy najwiecej gleb zalicza sie na dropach, mi sie wydaje ze na streecie ale moze sie myle. spojrz na chain reaction 5, ile musza sie nameczyc zeby zrobic na czyms picka.
2.przyspieszenie ziemskie jest funkcja wykladnicza dlatego od pewnego momentu owe 'dropowanie' zaczyna byc trudne, ale te 5m to raczej nic strasznego jesli chodzi o utrzymanie roweru
3.nie zlecialem nigdy wiecej niz 5m najwiecej skoczylem ok 4m (na oko nie jestem debilem zeby z linijka latac). nie bylo to zbym koszmarne przezycie ani cokolwiek wartego zakladania topicu na forum.
4.dzieki za tak liczne pytania, przynajmniej mam na co odpowiadac. nie uwazam sie za geniusza :]
a ty sid sie nie denerwuj... rozumiem ze masz dume ale zeby wyzywac wszystkich od dj_tektrosów to juz totalny brak taktu!
1.nie wiem czy najwiecej gleb zalicza sie na dropach, mi sie wydaje ze na streecie ale moze sie myle. spojrz na chain reaction 5, ile musza sie nameczyc zeby zrobic na czyms picka.
2.przyspieszenie ziemskie jest funkcja wykladnicza dlatego od pewnego momentu owe 'dropowanie' zaczyna byc trudne, ale te 5m to raczej nic strasznego jesli chodzi o utrzymanie roweru
3.nie zlecialem nigdy wiecej niz 5m najwiecej skoczylem ok 4m (na oko nie jestem debilem zeby z linijka latac). nie bylo to zbym koszmarne przezycie ani cokolwiek wartego zakladania topicu na forum.
4.dzieki za tak liczne pytania, przynajmniej mam na co odpowiadac. nie uwazam sie za geniusza :]
a ty sid sie nie denerwuj... rozumiem ze masz dume ale zeby wyzywac wszystkich od dj_tektrosów to juz totalny brak taktu!
Ty masz SiD pewnie jakieś niewyleczone kompleksy i próbujesz je leczyć na tym forum - myślisz że wszyscy będą cie podziwiać??? hahaha nie ma czego podziwiać bo to co widziałem na twoich zdjęciach to jest totalny lajt. Tam jest tylko długość lotu, a lot cały czas jest metr nad ziemią, więc nie wywyższaj sie bo naprawdę nie dokonałeś nic co godne byłoby podziwu. hahahaha!!!! Chciałbym zobaczyć czy byłbyś taki kozak na pionowych urwiskach i ścianach gdzie pionowo w dół jest 6-8 metrów i więcej. hehehehe!!!
Buhahahaha!!!
sory.....ale czy wy potrraficie czytac......temat topicu to "najwiekszy polski hardcore" ......i kolesiowi chodzilo o to aby kazdy kto skoczyl cos co jego zdaniem jest warte umieszczenia na tej stronie.............
......S I D.......zrobil to czego oczekiwal autor tewgo postu.....a Wy - ktorzy krytykujecie Go (Sida) odpowiadacie NIE na temat........( z reszta ja tez.....ale ja zwracam uwage ;] )
........jesli ktos jest mocny to niech napisze co najwiekszego naprawde skoczyl a nie gada bzdury na temat dropa Sida......
...a jak nie to jechac do Wawy i skoczyc tego dropa .....:P
......S I D.......zrobil to czego oczekiwal autor tewgo postu.....a Wy - ktorzy krytykujecie Go (Sida) odpowiadacie NIE na temat........( z reszta ja tez.....ale ja zwracam uwage ;] )
........jesli ktos jest mocny to niech napisze co najwiekszego naprawde skoczyl a nie gada bzdury na temat dropa Sida......
...a jak nie to jechac do Wawy i skoczyc tego dropa .....:P
Tomac RESPECT. Te twoje fotki rzeczywiście ładnie wyszły. A Sid'a widziałem tylko filmik i wygląda to na sporo mniejszy hardcur niż te 3 fotki wyżej zamieszczone. Może zła perspektywa :P Miejscówki nie widziałem al musze sie tam kiedyś przejechać, raczej i tak nie skocze bo dopiero początkujący ale zobaczyć można :] A co do najwiekszych polskich hardcore'owców to mi się wydaje żę wynieśli się z tego forum jush dosyć dawno temu i nie rozpowiadają na całą polskę o swych sukcesach.
Pozdro 4 @ll
Pozdro 4 @ll
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=12452
Pisalem juz 100 razy napisze i 101: ****_a mnie obchodza opinie ludzi ktozy nie widzieli na zywo i nie skoczyli mojego dropa. Mozecie sobie pisac, ze jestem *******, ze jestem lamerem, pozerem. Nie ma sprawy, Sram na taka opinie bo wbrew pozorom kompleksow na tle rowerow nie mam i wcale nie chce ich leczyc. Nie wkurza mnie krytyka moich skokow (nigdy nie twierdzilem, ze jezdze bardzo dobrze) tylko wasza ignorancja, debilna pewnosc siebie i brak wyobrazni. Tymbardziej wasze opinie sa dla mnie nic nie warte. Jak skoczy tego dropa ktos i powie, ze jest ******* to uscisne mu reke i przyznam racje.
(dodam, ze kumpel, wice mistrz w enduro w polsce zobaczyl tego dropa na zywo i przyjechal do mnie do domu specjalnie uscisnac mi dlon i pogratulowac... ale on przeciez tez nic **** nie wie... tylko lata na motorach KTM wiec lamus nie? No i do tego wice a nie mistrze to juz wogule bryndza... boze sami debile na tym forum... kozaki klawiatury i mistrze oceniania dropow z linijka przy monitorze.)
(dodam, ze kumpel, wice mistrz w enduro w polsce zobaczyl tego dropa na zywo i przyjechal do mnie do domu specjalnie uscisnac mi dlon i pogratulowac... ale on przeciez tez nic **** nie wie... tylko lata na motorach KTM wiec lamus nie? No i do tego wice a nie mistrze to juz wogule bryndza... boze sami debile na tym forum... kozaki klawiatury i mistrze oceniania dropow z linijka przy monitorze.)
-
- moderator
- Kontakt:
Nie rozumiem skad bierze sie tyle wrogosci i zawisci wśród bikerow. Ludzie opamiętajcie sie. Wszystkich nas łączy jedna pasja. Przyszly czasy, kiedy zamiast sobie pomagac, udzielac wskazowek, jedni śmieja sie z drugich. Chłop z lepszym rowerem, od razu wyzywany jest od pozerów. Pełno jest "klawiaturowych hardcore'owców" nie wychodzących z domu i wlasnie tutaj na forum ich widac. Nie da sie tego zmienić ?!
eeee :D grucha ma racje! ale sid skoro masz to wszystko w dupie to czemu sie tym tak denerwujesz? nikt ci nei powiedzial ze jestes debilem bo tak uwazasz, twierdza tylko ze nie jest to najwiekszy drop w polsce. i co wszyscy po kolei powinni sie zalamywac i wkurwiac, bo skoczyli X metrow (od 1cm do nieskonczonosci) uwazali ze to najwiekszy drop w polsce i sie pomylili. zgadzam sie z tomaciem zreszta tu duzy szacun dla niego bo foty sa super naprawde widac ze to duze jest a wiadomo ze na fotkach i tak wszystko wyglada gorzej. skakanie daleko na skarpe to nie to samo co skoczenie z 4m scianki. zreszta nie bede filozofowal dla mnie to i tak jest bez sensu :] jak wymaga tego jakis motyw to sie skacze dropa a nie ze tylko to sie dusi od rana do wieczora
www.trialshop.pl
-
- Kontakt:
ja tam sie zgadzam z sidem, i w ogole nie wiem, jesli nie chcecie uwierzyc temu co on mowi, i film dla was jest slabym dowodem (bo na nim malo widac, ale wy tego nie mozecie zrozumiec...) to pojedzcie tam i zobaczcie tego dropa, ja sam tam jeszcze nigdy nie bylem ale czuje, ze jest ogromny...
a z reszta co ja bede tu sie rozpisywal, spadam na rower! nar!X
a z reszta co ja bede tu sie rozpisywal, spadam na rower! nar!X
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
yeah grucha to byl hardcore mojego zycia:D
ok teraz napisze co o tym mysle...
SiD - dobrze ze skoczyles tego dropa, ciesze sie ze sie odwazyles na taki lot i szacuken 4 u:) ale zeby od razu mowic ze to najwiekszy drop w polsce i nikt inny nie pokonal wiekszej wysokosci (bo spadanie to to nie jest) to troche przesada... nie wiem czy masz racje czy nie... moze masz ale to wyglada tak jakbys sie chwalil jaki to nie jestes zajebisty (moze i jestes ale bez jaj). poprostu nie przesadzajmy, respect musi byc i ****!!!:P
no moze nie napisalem tego tak ladnie ale czasem ciezko przelac mysli na text:P w zadnym wypadku na ciebie nie najezdzam:) peace man!
ok teraz napisze co o tym mysle...
SiD - dobrze ze skoczyles tego dropa, ciesze sie ze sie odwazyles na taki lot i szacuken 4 u:) ale zeby od razu mowic ze to najwiekszy drop w polsce i nikt inny nie pokonal wiekszej wysokosci (bo spadanie to to nie jest) to troche przesada... nie wiem czy masz racje czy nie... moze masz ale to wyglada tak jakbys sie chwalil jaki to nie jestes zajebisty (moze i jestes ale bez jaj). poprostu nie przesadzajmy, respect musi byc i ****!!!:P
no moze nie napisalem tego tak ladnie ale czasem ciezko przelac mysli na text:P w zadnym wypadku na ciebie nie najezdzam:) peace man!
Bike Team Rzeszów --> http://btr.glt.pl