NS TRIP final
wyjebczy filmik, nareszcie sie doczekalem :) fajna muzyka, nie zaden gowniany rock ktory sprawia ze filmu nie da sie ogladac. jedynie nie podobalo mi sie rzyganie i jedzenie z ziemi... poziom oczywiscie kosmiczny. filmik zrobiony tak fajnie na luzie a nie jakas sieczka :)
grimeca system 1 (magura gustav) na przod za 100!!! entheogen@o2.pl
Oceniajac ogolem to na pewno czolowka polskich filmow - o poziomie jazdy nie wspominam, ale juz sam montaz i ujecia zrobione prawie profesjonalnie (*czasem* draznia ujecia z reki w amatorskim stylu - np. "sledzenie" riderow na dirtach, zamiast zrobic klimatyczne ujecia ze statywu lub z ruchu).
A wady? Widze dwie:
- Nypel (?) lezacy w swoich rzygach - gratuluje bezgranicznego debilizmu osobie, ktora wkleila ten fragment do filmu :/ Dzieki temu faktycznie mozna powiedziec: "POLSKI film". Swietna reklama na swiecie (w koncu NS to juz globalna firma i film pewnie sie rozejdzie)! Wstyd i zalosc...
- gejowska muza we Wroclawiu - osobiscie mialem ochote juz przwinac ten fragment, na szczescie starczylo wyciszenie :/ To *kwestia gustu*, ale taki film powinien trafiac w gusta szerokiego grona... (reszta muzy co najmniej dobra, w wiekszosci swietna)
A wady? Widze dwie:
- Nypel (?) lezacy w swoich rzygach - gratuluje bezgranicznego debilizmu osobie, ktora wkleila ten fragment do filmu :/ Dzieki temu faktycznie mozna powiedziec: "POLSKI film". Swietna reklama na swiecie (w koncu NS to juz globalna firma i film pewnie sie rozejdzie)! Wstyd i zalosc...
- gejowska muza we Wroclawiu - osobiscie mialem ochote juz przwinac ten fragment, na szczescie starczylo wyciszenie :/ To *kwestia gustu*, ale taki film powinien trafiac w gusta szerokiego grona... (reszta muzy co najmniej dobra, w wiekszosci swietna)
-
- Kontakt:
hmmm po obejrzeniu pozostal niedosyt :/ najlepsze akcje wg.mnie zostaly w trejlerze, a szkoda bo troche malo zaskkujacy.ozywiscie triki na b.wysokim poziomie, no i ta 360 nosedive...mmm.ale ogolem dalbym 7/10 max. muza ok w miare, akcja z ziemniaczkiem troche...dziwna. ale trejler kolesi ze swidnicy jest barziej obiecujacy...pozdro
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
Ja go obejrzałem go od razu po ściągnięciu kilka razy:)łudziłem się , że może jednak ten film jest taki jaki myślałem , że będzie.Nie stety ;/
moim skromnym zdaniem KRK videozin jest lepszy w stosunku do tego filmu.Lepsza muzyka i w ogole .
I jeszcze to krecenie dirtow w Łodzi pfffffff ;/.
Doceniam za to , że sie staraliście się ale liczę , że dwójka ( mam nadzieję , że będzie) będzie lepsza i ciekawsza .
moim skromnym zdaniem KRK videozin jest lepszy w stosunku do tego filmu.Lepsza muzyka i w ogole .
I jeszcze to krecenie dirtow w Łodzi pfffffff ;/.
Doceniam za to , że sie staraliście się ale liczę , że dwójka ( mam nadzieję , że będzie) będzie lepsza i ciekawsza .
http://zwolson.pinkbike.com/album/Zawody/