Po co ci taki rower??
-
- Kontakt:
Po co ci taki rower??
Czy denerwuje was taki tekst? Mnie strasznie coś takiego wkórza ostatnio koleś w moim mieście kupił sobie street legala i mało co umie. Więc nasze tolerancyjne społeczenstwo musialo go zgnoic. ysle że jak kogos stac na cos lepszego niz dragstar + duro to powinien to sobie kupić bo jednak za pare miesięcy nauczy się czegoś więcej i wtedy zonk trzeba kupic nastepny rower
taki problem istnieje nie od dziś.... ja do takich ludzi kjompletnie nic nie mam jeżeli nie mówią co to oni nie są oraz nie śmieją się z ludzi na gorszych rowerach co się czasem zdarza.. w przeciwnym wypadku powinniście większą grupą ale wyśmiać tego co zadaje takie pytania albo go po prostu olać... już tak jest, że niektórym żal dupę sciska, że ktoś ma coś lepszego niż on i np. mniej potrafi...
-
- Kontakt:
4MY lord to jestes burak,i co ,ze se kupil,stac go,to moze se pozwolic...co ma zaczynac od pointa.A co ci do tego,zazdroscisz,jesli sie nie-przechwala to temat z dupy,
masz kompleksy.
Polska metalnosc jak ma cos lepszego i mniej potrafi to chu i i pedal z ciebie ,bo stac go na to.....
Brawo
masz kompleksy.
Polska metalnosc jak ma cos lepszego i mniej potrafi to chu i i pedal z ciebie ,bo stac go na to.....
Brawo
http://img403.imageshack.us/my.php?image=img2147ue3.jpg
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: