Set do street'u - co sądzicie?

mrnezg
Kontakt:

Post autor: mrnezg »

Zychu-wawa a wiesz jak to się spisuje ??
bo ja mało słyszałem na jego temat. i jakby ktoś mkiał to lub na tym śmigał to proszę o recenzje
konex
Kontakt:

Post autor: konex »

mrnezg To poszukaj bo tematów o tym była cała masa.

Z tego co widze po podpisie szymv śmiga na nim ;]
szymv
Kontakt:

Post autor: szymv »

a i owszem. Rower naprawde niezle daje rade... amor co prawda nie zachwyca pracą i hampel mógłby być nieco lepszy... ale ramka ma super geo, zwrotna, łatwo manuala zrobic, a 180 = miód :)
tylko kiera do skrócenia od razu i trza kupic napinacze do koła, bo sprzedają bez nich i koło sie przesuwa.
mrnezg
Kontakt:

hymmm no właśnie się zaczynam zastanawiać czy nie lepiejkupić gotowca (Metropolis) niż złożyć inny... kurde no... nie nawidze rozmyślać... :D
szymv
Kontakt:

Post autor: szymv »

tez chcialem skladac z bardzo podobnym setem (zamiasc Pussy - streetlegal) ale sie przekonalem do metro. Geo podobna do bitcha tylko widły z tyłu krotsze wiec wygodniej i lepiej sie wszystko kreci. tylko moglbyc miec troce problemow z dostaniem metro chociaz... http://www.rowerowy.com/rowery/northsho ... polis.html <-- tu proboj ;)

dodają jakis prezent i mozna placic na raty co jest duzym plusem.
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

mrnezg jak cos odezwij sie ja mam tania streetowke na sell. Jakby co dolozysz do nie jza te kase co masz i bedzie super bike.
Ssij pento
mrnezg
Kontakt:

Sulringraczej uzywek nie chce... chciałem złożyć coś nowego ;) więc dziekuje tylko za propozycje :]
bodziek
Kontakt:

Post autor: bodziek »

wez metropolis.

jesli masz watpliwosci co do amora to JAKO UZYTKOWNIK powiem ci ze do dirtu i streetu nie trzeba nic lepszego! normalny dj3 bez tlumienia, ktore nie jest potrzebne w dircie i streecia a w dj i tak jest kiepskie.

praca miodzio, do polowy skoku miekki, potem stopniowo sie utwardza. dropa 3m zniosl bez zadnych problemow, tyle ze skok mu sie prawie skonczyl (slady po smarze 0,5cm od korony). trzeba go raz w tygodiu przeczyscic brunoxem bo syf zbierajcy sie na goleniach zwieksza tarcie i troche go utwardza.

reszta roweru tez spoko, mam prawie taki sam set ale zlozony na destrojerze jumpie 06 (geo bardzo zblizone) za to z lepszymi kolami

z najbardziej hardkorowych rzeczy to ten rower przerzyl 2 dzwony w pien przy sredniej predkosci, zero uszczerbku
grimeca system 1 (magura gustav) na przod za 100!!! entheogen@o2.pl
mrnezg
Kontakt:

chyba jednak zdecyduje sie na metropolis... tylko najlperw msuze sprzedac swojego obecnego bike'a... thx za odpowiedz ;)
ODPOWIEDZ