No to spoko jak trasa juz jest gotowa. No MadziaH na 100% tam już elita będzie trenować. Może nawet mnie spotkasz ale to zależy czy będzie miejsce dla mnie jak tak to pojade :D Kurde jak w 90% to ma być napier... to kurde troche szkoda lubie bardziej techniczną jazde ale cóż nie ja wybieram jaka jest trasa :P Oby nie było takiego błota jak w Wiśle bo znowu bede musiał zrezygnować chyba ze uda się mi do tego czasu kupić tarczówki :P
No to Hania szykuj się na sobote albo niedzielę :) Ja spróbuje skołować kasę, bo też muszę potrenować :)
Wooyek tez coś mówi o dh we wtorek, więc jak cos to też możesz się z nim zabrać.
Kamole są fajneeee, gorzej jak przez to zrzuci z baja:PP Też się wybiorę pojeździć kiedyś do Szczyrku. Tylko potrzebuję dzień bez żadnych planów, ładną pogodę i odebrać fulla od kumpla i srututututut:)
No traska bardzo ładna. Będzie trudna zwłaszcza w tym miejscu co są te korzenie co jest foto. To będzie trudne do przejechania jeszcze jak będzie mokro. Ale tak to traska wypasik!!
qrwa po tych korzeniach mozna grzac ladnie ;) ja jezdzilem w szczyrku 2 tyg,caly czas bloto,deszcz i mgla i nie jest wcale strasznie ;) mam nadzieje ze sie pojawie bo traska wyglada przyjemnie :)
Ja nic nie pisze że to wypas jest :/ Ale looz Jak tam jeździłem na czarnej trasie na nartach to było fajnie. O to mi chodzi. Troche cie nie rozumiem ale ok ;) Trzeba zacząć trenować :D :P
Fujibiker Zgodzę się, tego odcinku przy tych korzeniu nienawidzę;/ Zawsze to objeżdżam;/ W Szczyrku będę jutro:) Od rana czyli najpóźniej do 10 powinienem już jeździć. Czarny A-Gang, hydro z tyłu z double trackiem, full 661 comp ten niebieskawy:)
ja mailme okazje wczoraj pojezdizc na tej trasce i powiem wam ze jest calkiem fajna. te korzenie o ktorych mowa wyzej wcale nie sa takie straszne i na fullu mozna po nich lekko przejechac(na hardtailu troche wytrzepie) pozatym wybicia tez sa OK zarowno te z ziemi jak i to z desek (na ktorym zaliczylem zwale i mna ostro pozamiatalo po kamieniach...) Jedynie srednio podobaly mi sie odcinki w ktorycjh trasa przecina sie z wyciagiem - pewnie dlatego ze zawsze sobie tam zle pojechalme;p ale ogolnie jest OK:)
No kurde musze na trase jechać bo jeszcze nie miałem tam okazji pojeździć. No alek_fr masz racje na hardtail'u z leksza wytrzepie :P ale planuje nie wiem na ile mi to wyjdzie :P ale tak myślałem że sie moze wybije z korzeni i bede je próbował przelecieć ale wiesz :P moze być bieda. Po pierwsze to najpierw musze pojeździć na trasie a potem moge myśleć jak tą trase pojade :D :P
heh Fujibiker przeleciec te korzenie to bedziesz mial ciezko... w realu to wyglada calkiem inaczej niz na fotkach na stronie zawodow:)
Jak dobrze pojdize to przyszla niedziele tez spedze na skrzycznym(zalezy czy wyplate dostane w piatek czy dopiero w poniedz.)
W ogole to ostatnio sie zakochalme w tej gorze naprawde swietne miejsce gdzie mozna ostro pojedzic... no i ta roznorodnosc tras od wolnych i techniczych do szybkosciowek gdzie mozna grzac kolo 8 dych... cos pieknego