MoZo Soul X
-
- Kontakt:
No w bB przed mozo byl jeszcze black, ale on jest duuuuuzo drozszy od mozo.
Co do stance to tez jestem ciekawy ile bedzie to kosztowac, nawet w USA. Jak cos kolo 200$, moze wiecej to biore, super jest. Aaaaa i jeszcze poczekam na nowe RS'y, tj. Rebe i Pike'a. Ta Reba to mysle ze mi by stykla, no ale jak bedzie drozsza niz mozo, stance albo psylo to biore ktorys z nich
Co do stance to tez jestem ciekawy ile bedzie to kosztowac, nawet w USA. Jak cos kolo 200$, moze wiecej to biore, super jest. Aaaaa i jeszcze poczekam na nowe RS'y, tj. Rebe i Pike'a. Ta Reba to mysle ze mi by stykla, no ale jak bedzie drozsza niz mozo, stance albo psylo to biore ktorys z nich
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
-
- Kontakt:
W soula wejdzie nawet 3.0 , jest wpizdu szeroki , sporo szerszy niz np. DJ III
Wyglada maxymalnie kozacko, szkoda tylko ze nie ma sztywnej oski ;/
Ten ktorego ja ugnialem byl czerwony, sliczny, chodzi z uginania jak kazdy amorek z dobrym open bathem ;]
Mieciutko i plynnie... Naprawde bym sie nie zastanawial zwazywszy na cene nowki... nawet nie chce mowic za ile to mozna wyrwac jak sie umie ;]
Nie ma alternatywy... I naprawde jest wart zainwestowania kasy, zobaczymy jak to bedzie znosic uzytkowanie na dluzsza mete.
Wyglada maxymalnie kozacko, szkoda tylko ze nie ma sztywnej oski ;/
Ten ktorego ja ugnialem byl czerwony, sliczny, chodzi z uginania jak kazdy amorek z dobrym open bathem ;]
Mieciutko i plynnie... Naprawde bym sie nie zastanawial zwazywszy na cene nowki... nawet nie chce mowic za ile to mozna wyrwac jak sie umie ;]
Nie ma alternatywy... I naprawde jest wart zainwestowania kasy, zobaczymy jak to bedzie znosic uzytkowanie na dluzsza mete.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
jeżdze na nim miesiąc niecałyi na razie sprawuyje się zajebiście, szczególnie jak rozkręci się go na 140 skoko, wygląda naprawdę niezle. Mogłby mieć co prawda szersze golenie górne,ale to nie jest duyży minus. Uszczelki sprawują się nawet nieźle, ale zostają i tak slady oleju. Ogólnie to polecam ten model bo za taką cene trudno wyrwać coś lepszego.
ludzie niech mi ktos powie jak ten mozo chodzi w poruwnaniu np. do bombera mx comp coil, wiesz ze inny skok i inne przeznaczenie ale tak sie zastanawiam miedzy marcokiem klasy mx compa tylko ze 120 skoku, nazywa sie marzocchi exr supra albo ten mozo tylko wiadomo ze marcok to klasa a te mozo to nie wiem czy jakos mozolnie nie chodzą, nie zalezy mi jakos panicznie na rtegulacji bo i tak gdzis go na 120 ustawie i bedzie git al echodzi mi jak on drobne nierownosci wybiera typu korzenie i dzury, wiadomo tez jakies zjezdzy z hałd i czasami lekkie dropy i chopy nie szukam amora typu dj ani ns bo mialem suntoura i tak byl ywardy ze ja pierdole :( wiec teraz chcialbym jakiegos miekkiegoo aha ipodam patrametry tych marockow co mnie interesuja i napiszcie mi bo na ttym sie akurat nie za bardzo znam ktory i z jakim tlumieniem bedzie najlepsz
1. EXR PRO AIR--- tlum- otwarta kapiel olejowa z systemem SSV i powietrzem, zewnetrzna regulacja naprezenia wstepnego, amortyzacja powietrze skok 105 cena 999 zl
2. EXR PRO COIL ---- tlum- otwarta kapiel olejowa z systemem SSV i powietrzem, podwojna zewnetrzna regulacja naprezenia wstepnego, amortyzacja sprezyny stalowe skok 105 cena 999 zl
3. EXR SUPRA ---- tlum- z 2 stron regulowane tlumienie olejowe, zewnetrzna regulacja naprezenia wstepnego, zewnetrzna reg tlumienia powrotu, amortyzacja sprzezyny stalowe i powietrze skok 120 cena 1099 zl
nie ukrywam ze najbardziej mi sie podoba nr 3 ale nie wiem do konca ktory jest najleprszy, sorki za lamerstwo ale prosze o odpowiedz bo nie chce znowu za 2 miech zmieniac amorka:(.
Dzieki z gory za odpowiedż :)!!!!!!!!!!!!!!!1
1. EXR PRO AIR--- tlum- otwarta kapiel olejowa z systemem SSV i powietrzem, zewnetrzna regulacja naprezenia wstepnego, amortyzacja powietrze skok 105 cena 999 zl
2. EXR PRO COIL ---- tlum- otwarta kapiel olejowa z systemem SSV i powietrzem, podwojna zewnetrzna regulacja naprezenia wstepnego, amortyzacja sprezyny stalowe skok 105 cena 999 zl
3. EXR SUPRA ---- tlum- z 2 stron regulowane tlumienie olejowe, zewnetrzna regulacja naprezenia wstepnego, zewnetrzna reg tlumienia powrotu, amortyzacja sprzezyny stalowe i powietrze skok 120 cena 1099 zl
nie ukrywam ze najbardziej mi sie podoba nr 3 ale nie wiem do konca ktory jest najleprszy, sorki za lamerstwo ale prosze o odpowiedz bo nie chce znowu za 2 miech zmieniac amorka:(.
Dzieki z gory za odpowiedż :)!!!!!!!!!!!!!!!1
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
-
- Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
- Kontakt:
..i w opisie soul x nie ma nic o regulacji naprężenia wstępnego... i dlatego się zastanawiam czy przypadkiem nie wziąść soul r... ale może się mylę.. i tu pytanie do uzytkowników soul x.. czy ma on regulowane naprężenie wstępne??!! wmac.. Ty na nim jeździsz... daj znac.. zalezy mi na tym, bo być może jeszcze dziś będę go brał!!!
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
-
- Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
- Kontakt:
Dziś nie było soul x`a w hurtowni.. jutro będę go miał.. ale może to i dobrze że nie było.. bo cholera teraz nie wiem co mam zrobić:| Soul r ma regulacje naprężenia wstępnego ale nie ma płynnej regulacji skoku (albo 70 albo 140), a soul x natomiast ma płynną regulację skoku ale nie ma reg. naprężenia wstępnego.. I nie wiem, który mam wybrać:/ Czy przy mojej wadze (około 70kg) soul x nie będzie za twardy?? a przyznam że lubie miekkie amorki:-) no niekoniecznie musi kostkę brukową wybierać... :-) Dajcie znać bo jutro ze znajomym jade do hurtowni po tego amorka:P
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no właśnie wyczytałem na str. producenta.. z tą zmianą skoku w soul r to troche lipa bo jest WEWNĘTRZNA:/ i niesądze że chciałoby mi sie go rozkręcać za każdym razem jak tylko będę z lasu wyjeżdżał na ulicę:/ z drugiej strony soul r ma rure sterową z cr-mo a nie z alu jak soul x co przemawia na korzyść soul r, bo jakoś mam mniejsze zaufanie do aluminiowych rur sterowych:/ no sam już cholera nie wiem;p