moze juz nie byc na ten sezon :/ Ciezko, bardzo ciezko jest je teraz dostac :( Poprostu szybko je wykupili bo teraz taka moda na jazde na sztywniaku po miescie, bo jestes cool i wogule street fighter wie szybko zeszly... w najgorszym przypadku czeksza do przyszlego sezonu.
co do tego street fightingu to kona chyba az taka siuper hiper nie jest ;) ale jak street+dual+dirt+dh to moze byc ;) (tak ostatnio modne jest :D) nie ma bika do wszystkiego... nie ma i nie bedzie.
co do kon stuff to szybko sie rozeszly widac. ale na przyszly rok to wszystkie kony sa redisigned.. shred z tarczami i dj i takie tam
z tego co wiem to na nastepny rok tylko kona stuff a drop off reszta dj. ogolnie wygladaja porzadniej. tylko... ta ich cena :| juz sie mozna bac
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Carpez >> zajedz do Ciecia u nas w Olsztynie na Lubelska i sie zapytaj, on mial kiedys jakas kone wiec chyba z dystrybutorem Kony tez ma jakis kontakt, a jak nie to kupuj uzywke. pozdrawiam
www.skiteam.pl glowny dystrybutor.. masz obnizki teraz i moze juz nie byc... wypelnij formularz na stronie.. w ciagu 24h dadza ci odpowiedz czy gdzies jeszcze w polsce w jakims sklepie ktory zaopatruja w kony jest dostepny ten model w tym rozmiarze.
taaa w ciagu 24 godzin... mhm hyhy... ja wyslalem 9 mail do ski teamu jakis miesciac temu , i jeszcze odpowiedzi sie nie doczekalem:),a jak zadzownilem to jakas tepa blondynka odebrala [ przypuszczam ze blondynka, bo straszna ignorantka:)]
Tam na stronie skiteamu jest taki shit gdzie wybierasz marke roweru model rozmiar i podajesz swój e-mail. Oni sprawdzają gdzie możesz go kupić. Serio odpisują do 24h. Ja im wysłałem chyba z 10 maili o różnych bikach i zaraz odpisali.