FSA FAT PIG PRO- help!?
-
- Kontakt:
FSA FAT PIG PRO- help!?
PYTANIE: czy w sterach Fat PIG pro, ta dolna podkładka, co sie nabija ja na rurkę od amora jest standardowa? czy tez ma jakies inne wymiary? No i sam juz zgłupiałem- Czy w sterach dodaja te nakładki na rure amortyzatora:>
Jesli nie, to gdzie takie cos idzie kupic?
Z góry dzieki za odpowiedzi :)
Jesli nie, to gdzie takie cos idzie kupic?
Z góry dzieki za odpowiedzi :)
MTB!
ta podkladka fachowo nazywa sie miska:), jest raczej taka sama we wszystkich typach sterow, ewentualnie nieznacznie sie roznia wymiarami,ale to nie przeszkadza w niczym.W kazdych sterach powinna byc ta miska, jesli jest inaczej to sprzedawca zrobil Cie w bambuko:P.A czy mozna kupic to nie wiem, ja sobie dorabialem u tokarza....
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
sebonk: tak to wytłumaczy się że dolne łożysko dostaje bardziej wpierdol i więcej syfu się w tym miejscu zbiera. I na razie może być ok, ale to zmniejsza żywotność tych sterów.
Ja też mam model DH PRO i standardowa miska jest dużo większa niż taka co miałem w wcześniejszych sterach.
Ja też mam model DH PRO i standardowa miska jest dużo większa niż taka co miałem w wcześniejszych sterach.
[url=http://slopestyle.pl]Slopestyle.pl[/url] - [b]Magia rowerowej ekstremy[/b]