Kapitan Wąs a łamanie ram.

Basia
Kontakt:

Post autor: Basia »

gal anonim co nie zmienia faktu ze go nie było ;D
to chyba swiadczy ze nie potrafi byc w kilku miejscach na raz :(

ciekawe co by było gdyby zgolił wąsy albo zapuścił brode :D
http://www.pinkbike.com/photo/1000130/
gal anonim
Kontakt:

Post autor: gal anonim »

BasiaMyślę, że powinnaś go o to spytać. Napewno udzieli Ci odpowiedzi na te pytania i dożuci jakąś opwieść w stylu wąsa ("Miałem kiedyś brodę, ale udeżyłem nią o rame i przez to złamałem nową kone stinky") :]
gg --->7423954<---gg
Krakus_dh
Kontakt:

Post autor: Krakus_dh »

ejjj bo Nemero się obrazi że onim nic nie piszecie, tylko ciągle ten wąs i wąs...
http://www.pinkbike.com/photo/924780/

naaakurwiaj!
Justyn
Kontakt:

Post autor: Justyn »

Nemero jest moim chłopakiem! Odwalcie sie od niego!

Prawda Nemerusiu Kochusiu :***** ???
Klub Witch i te sprawy...:) :*
mdfkkkka
Kontakt:

Post autor: mdfkkkka »

przeczytalem caly temat i niewidze w tym nic zabawnego, jestescie zalosni, nielubie jak ktos obgaduje kogos za plecami, to jest juz chamstwo, i dziecinada, opewnie wszyscy jestescie z przedzialu 12-15, nierobrazajac inteligetnych osob w tym wieku. Radze przeczytać ten ntemat odd poczatku, i zastanowic sie, czy robicie blazna z "kpt. Wąsa", czy z siebie. Mi sie wydaje, ze z siebie bardziej...
Nawet jezeli ów Wąs jest zły i nalezy go tepic, to mysle, ze niewarto o tym pisac na ogolnopolskim forum, i robic z Krakowa wiochy, wiochy ktora reprezentuja nabrzmiale dzieciaki. Wlasnie tak wyglada w moich oczach Krakow po przeczytaniu tego tematu.
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
gal anonim
Kontakt:

mdfkkkkaTo nie jest obgadywanie za plecami. Przecież jak by wszedł na to forum (co napewno robi), to by przeczytał o sobie i by wiedział co onim mówimy. Co innego na trasie. Tam, to można powiedzieć, że go obgadujemy za plecami, bo on prawdopodobnie nigdy się nie dowie co mówiliśmy.
gg --->7423954<---gg
Krakus_dh
Kontakt:

Post autor: Krakus_dh »

mdfkkkkaja mam 11 latek:p a ty pewno jesteś tym kolegom kapitana i tak go proobojesz pronić!!;)

girls powerr:)
http://www.pinkbike.com/photo/924780/

naaakurwiaj!
Qcor
Kontakt:

Post autor: Qcor »

mdfkkkka pisze:przeczytalem caly temat i niewidze w tym nic zabawnego, jestescie zalosni, nielubie jak ktos obgaduje kogos za plecami, to jest juz chamstwo, i dziecinada, opewnie wszyscy jestescie z przedzialu 12-15, nierobrazajac inteligetnych osob w tym wieku. Radze przeczytać ten ntemat odd poczatku, i zastanowic sie, czy robicie blazna z "kpt. Wąsa", czy z siebie. Mi sie wydaje, ze z siebie bardziej...
Nawet jezeli ów Wąs jest zły i nalezy go tepic, to mysle, ze niewarto o tym pisac na ogolnopolskim forum, i robic z Krakowa wiochy, wiochy ktora reprezentuja nabrzmiale dzieciaki. Wlasnie tak wyglada w moich oczach Krakow po przeczytaniu tego tematu.
jebniety, gnojek - wlasnie tak dla mnie wygladasz po przeczytaniu Twoich wypocin...
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
suchyFR
Kontakt:

Post autor: suchyFR »

ja czekam na zdjecia kapitana albo jakis filmik
tadzio-krk
Kontakt:

Post autor: tadzio-krk »

Qcor na vice prezezydenta !! =o
Grzyb
Kontakt:

Post autor: Grzyb »

suchyFR - ja mam filmik o wąsie ale jak juz Coś to na privie Ci go dam , bo moim zdaniem umieścić go na forum byłoby szyczytem chamstwa. pzdr
gal anonim
Kontakt:

I dziś, po długiej nieobecności, znów się pojawił. Stał obok dirta, ubrany w to, co zawsze, koszulkę podciągnął sobie lekko do góry i wystawił swój brzuch. Póżniej spytał się swojego kolegi, z którym przyjechał: "Napierdalamy w dół?!" Poczym dodał: "To znaczy ja NAPIERDALAM, a ty zjeżdżasz!".
Potem kręcił jakieś filmiki i odjechał mowiąc swoje słynne: "Z farcikiem".
gg --->7423954<---gg
__Panracer__
Kontakt:

Post autor: __Panracer__ »

HAhahaah :P Tęsknie za nim ;( haha =P Musze się tam niedługo przejechać :P
http://www.pinkbike.com/photo/934498/|| gg 1868226
mdfkkkka
Kontakt:

Post autor: mdfkkkka »

czemu nikt niezamknie tego tematu, przeciez to jest robienie sobie czata, niejest nawet smieszne, powala mnie zalosc wobec wiekszosci uzytkownikow tego forum, naprade radze przeczytac ten temat od poczatku i zastanowic sie czy ma jakikolwiek sens. Najezdzanie na jakiegos kolesia, tylko i wylacznie, takie rzeczy to sie na priv zalatwia, a nie na forum ktore reprezentuje nasz kraj w duzym stopniu. Proponuje zamknac ten temat. gratuluje adminowi blokowania waznych tamatow, zostawiajac te kurewsko idiotyczne.

Zeby niebylo, niejestem zadnym kumplem kpt. wasa, pierdoli mnie to kim on jest i ile ram polamal, mieszkam 800km od niego i niejestem z nim spokrewniony. Poraza mnie jedynie brak inteligencji ludzi ktorzy namietnie sledza jakiegos typa.
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
szczeki_y
Kontakt:

Post autor: szczeki_y »

gal anonim pisze:I dziś, po długiej nieobecności, znów się pojawił. Stał obok dirta, ubrany w to, co zawsze, koszulkę podciągnął sobie lekko do góry i wystawił swój brzuch. Póżniej spytał się swojego kolegi, z którym przyjechał: "Napierdalamy w dół?!" Poczym dodał: "To znaczy ja NAPIERDALAM, a ty zjeżdżasz!".
Potem kręcił jakieś filmiki i odjechał mowiąc swoje słynne: "Z farcikiem".
buahahahaha
wojtek1506
Kontakt:

Post autor: wojtek1506 »

mdfkkkka wyluzuj...
http://wojtekkrk.pinkbike.com/ -> zapraszam :)
Basia
Kontakt:

Post autor: Basia »

gal anonim
a gdzie on sie pojawił ??? bo sie z nim chyba minęłam :(
http://www.pinkbike.com/photo/1000130/
gal anonim
Kontakt:

BasiaNa dualu.
Zobacze jutro. Może też będzie i zapoda jakiś powalający tekst.
gg --->7423954<---gg
brolly3
Kontakt:

Post autor: brolly3 »

mdfkkkka pisze:czemu nikt niezamknie tego tematu, przeciez to jest robienie sobie czata, niejest nawet smieszne, powala mnie zalosc wobec wiekszosci uzytkownikow tego forum, naprade radze przeczytac ten temat od poczatku i zastanowic sie czy ma jakikolwiek sens. Najezdzanie na jakiegos kolesia, tylko i wylacznie, takie rzeczy to sie na priv zalatwia, a nie na forum ktore reprezentuje nasz kraj w duzym stopniu. Proponuje zamknac ten temat. gratuluje adminowi blokowania waznych tamatow, zostawiajac te kurewsko idiotyczne.

Zeby niebylo, niejestem zadnym kumplem kpt. wasa, pierdoli mnie to kim on jest i ile ram polamal, mieszkam 800km od niego i niejestem z nim spokrewniony. Poraza mnie jedynie brak inteligencji ludzi ktorzy namietnie sledza jakiegos typa.
kolego, porpostu mieszkasz zbyt daleko od KrK aby dostrzec istote jego Boskosci......
ODPOWIEDZ