Kapitan Wąs a łamanie ram.
-
- Kontakt:
przeczytalem caly temat i niewidze w tym nic zabawnego, jestescie zalosni, nielubie jak ktos obgaduje kogos za plecami, to jest juz chamstwo, i dziecinada, opewnie wszyscy jestescie z przedzialu 12-15, nierobrazajac inteligetnych osob w tym wieku. Radze przeczytać ten ntemat odd poczatku, i zastanowic sie, czy robicie blazna z "kpt. Wąsa", czy z siebie. Mi sie wydaje, ze z siebie bardziej...
Nawet jezeli ów Wąs jest zły i nalezy go tepic, to mysle, ze niewarto o tym pisac na ogolnopolskim forum, i robic z Krakowa wiochy, wiochy ktora reprezentuja nabrzmiale dzieciaki. Wlasnie tak wyglada w moich oczach Krakow po przeczytaniu tego tematu.
Nawet jezeli ów Wąs jest zły i nalezy go tepic, to mysle, ze niewarto o tym pisac na ogolnopolskim forum, i robic z Krakowa wiochy, wiochy ktora reprezentuja nabrzmiale dzieciaki. Wlasnie tak wyglada w moich oczach Krakow po przeczytaniu tego tematu.
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
-
- Kontakt:
mdfkkkkaTo nie jest obgadywanie za plecami. Przecież jak by wszedł na to forum (co napewno robi), to by przeczytał o sobie i by wiedział co onim mówimy. Co innego na trasie. Tam, to można powiedzieć, że go obgadujemy za plecami, bo on prawdopodobnie nigdy się nie dowie co mówiliśmy.
gg --->7423954<---gg
jebniety, gnojek - wlasnie tak dla mnie wygladasz po przeczytaniu Twoich wypocin...mdfkkkka pisze:przeczytalem caly temat i niewidze w tym nic zabawnego, jestescie zalosni, nielubie jak ktos obgaduje kogos za plecami, to jest juz chamstwo, i dziecinada, opewnie wszyscy jestescie z przedzialu 12-15, nierobrazajac inteligetnych osob w tym wieku. Radze przeczytać ten ntemat odd poczatku, i zastanowic sie, czy robicie blazna z "kpt. Wąsa", czy z siebie. Mi sie wydaje, ze z siebie bardziej...
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
I dziś, po długiej nieobecności, znów się pojawił. Stał obok dirta, ubrany w to, co zawsze, koszulkę podciągnął sobie lekko do góry i wystawił swój brzuch. Póżniej spytał się swojego kolegi, z którym przyjechał: "Napierdalamy w dół?!" Poczym dodał: "To znaczy ja NAPIERDALAM, a ty zjeżdżasz!".
Potem kręcił jakieś filmiki i odjechał mowiąc swoje słynne: "Z farcikiem".
gg --->7423954<---gg
-
- Kontakt:
czemu nikt niezamknie tego tematu, przeciez to jest robienie sobie czata, niejest nawet smieszne, powala mnie zalosc wobec wiekszosci uzytkownikow tego forum, naprade radze przeczytac ten temat od poczatku i zastanowic sie czy ma jakikolwiek sens. Najezdzanie na jakiegos kolesia, tylko i wylacznie, takie rzeczy to sie na priv zalatwia, a nie na forum ktore reprezentuje nasz kraj w duzym stopniu. Proponuje zamknac ten temat. gratuluje adminowi blokowania waznych tamatow, zostawiajac te kurewsko idiotyczne.
Zeby niebylo, niejestem zadnym kumplem kpt. wasa, pierdoli mnie to kim on jest i ile ram polamal, mieszkam 800km od niego i niejestem z nim spokrewniony. Poraza mnie jedynie brak inteligencji ludzi ktorzy namietnie sledza jakiegos typa.
Zeby niebylo, niejestem zadnym kumplem kpt. wasa, pierdoli mnie to kim on jest i ile ram polamal, mieszkam 800km od niego i niejestem z nim spokrewniony. Poraza mnie jedynie brak inteligencji ludzi ktorzy namietnie sledza jakiegos typa.
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
buahahahahagal anonim pisze:I dziś, po długiej nieobecności, znów się pojawił. Stał obok dirta, ubrany w to, co zawsze, koszulkę podciągnął sobie lekko do góry i wystawił swój brzuch. Póżniej spytał się swojego kolegi, z którym przyjechał: "Napierdalamy w dół?!" Poczym dodał: "To znaczy ja NAPIERDALAM, a ty zjeżdżasz!".
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
kolego, porpostu mieszkasz zbyt daleko od KrK aby dostrzec istote jego Boskosci......mdfkkkka pisze:czemu nikt niezamknie tego tematu, przeciez to jest robienie sobie czata, niejest nawet smieszne, powala mnie zalosc wobec wiekszosci uzytkownikow tego forum, naprade radze przeczytac ten temat od poczatku i zastanowic sie czy ma jakikolwiek sens. Najezdzanie na jakiegos kolesia, tylko i wylacznie, takie rzeczy to sie na priv zalatwia, a nie na forum ktore reprezentuje nasz kraj w duzym stopniu. Proponuje zamknac ten temat. gratuluje adminowi blokowania waznych tamatow, zostawiajac te kurewsko idiotyczne.