NFSU 2 muzyka
NFSU 2 muzyka
elol wie ktos moze jak sie nazywa piosena ktora jest w w/w grez robi ja snoop doog z kims jeszcze.
Riders On The Storm /Fredwreck Remix/ - Snoop Dogg feat. the Doors
I Need Speed - Capone
I Do - Chingy
That`z My Name - Sly Boogy
LAX - Xzibit
Lean Back - Terror Squad
Switch/Twitch - Fluke
Rush Hour - Christopher Lawrence
Rocket Ride /Soulwax Remix/ - Felix Da Housecat
Hard EBM - Sin
Mind Killer /Jagz Kooner Remix/ - Freeland
Nothing Buy You /Cirrus Remix/ - Paul Van Dyk
E-Ville - Sonic Animation
The Death & Resurrection Show - Killing Joke
Give It All - Rise Against
Scavenger - Killradio
Notice Of Eviction - The Bronx
No W - Ministry
In My Head - Queens Of The Stone Age
Determined - Mudvayne
I am Weightless - Septembre
Crashing Foreign Cars - Helmet
Back On A Mission - Cirrus
Black Betty - Spiderbait
Nobody - Skinred
Skeptic - Snapcase
The Celebration Song - Unwritten Law
I Need Speed - Capone
I Do - Chingy
That`z My Name - Sly Boogy
LAX - Xzibit
Lean Back - Terror Squad
Switch/Twitch - Fluke
Rush Hour - Christopher Lawrence
Rocket Ride /Soulwax Remix/ - Felix Da Housecat
Hard EBM - Sin
Mind Killer /Jagz Kooner Remix/ - Freeland
Nothing Buy You /Cirrus Remix/ - Paul Van Dyk
E-Ville - Sonic Animation
The Death & Resurrection Show - Killing Joke
Give It All - Rise Against
Scavenger - Killradio
Notice Of Eviction - The Bronx
No W - Ministry
In My Head - Queens Of The Stone Age
Determined - Mudvayne
I am Weightless - Septembre
Crashing Foreign Cars - Helmet
Back On A Mission - Cirrus
Black Betty - Spiderbait
Nobody - Skinred
Skeptic - Snapcase
The Celebration Song - Unwritten Law
www.fr-chelm.yoyo.pl
Re: NFSU 2 muzyka
PIERDOLNĘ NA ZIEMIĘ !! :[pintus pisze:elol wie ktos moze jak sie nazywa piosena ktora jest w w/w grez robi ja snoop doog z kims jeszcze.
TO TEN PEDAŁ SNOOP DOGG TAK SPROFANOWAł TEN WSPANIAłY UTWóR THE DOORS!! :[
JAK TEN WIEśNIAK MOżE ROBIć COKOLWIEK Z DOORSAMI?! ZASTANóW SIę!! :|
-
- Kontakt:
mialem tu nie pisac, ale musze sie dopisac do wypowiedzi dawidka..... ten caly snoop doog jest kutasem i bedzie caly czas.... jestem zajebiscie wkurwiony z tego powodu, ze on zjebal ten utwor doorsow... kurwa krew mnie zalewa jak ktos mi gada " o fajny utwor, snoop dooga...." szkoda, ze on go nie napisal. wkurwiaja mnie takie rzeczy strasznie jak jakis ***** przywlasza sobie utowr innych ludzi...
tak jak ten caly brown swoim kodem da vinci.... wiele osob bierze ten kod za wiarygodne zrodlo historyczne, bo o da vincim 80% ludzi na swiecie nie wie NIC. a tu taki baran brown przedstawia to ludziom w formie kryminalu i kazdy bieze to za pewnik.
tak jak ten caly brown swoim kodem da vinci.... wiele osob bierze ten kod za wiarygodne zrodlo historyczne, bo o da vincim 80% ludzi na swiecie nie wie NIC. a tu taki baran brown przedstawia to ludziom w formie kryminalu i kazdy bieze to za pewnik.
a ja uwazam ze w tym momencie pokazaliscie jak jestescie infantylni i niekulturalni. Pisać teksty typu: 'ten to **** a ten to *****' to kazdy potrafi... Ja nienawidze ludzi krytykujacych cos w ten sposob! Zastanowcie sie co piszecie! Za przeproszeniem pierdolić głupoty i ganić innych to kazdy potrafi ale nie kazdy potrafi zrobić coś samemu. Szkoda mi Was. lizzard king mialem o Tobie inne zdanie....
roweru nie ma i nie bedzie... pogodzilem sie z tym. :|
-
- Kontakt:
ŚwierQ o sorry, ale to jest jedna z najbardziej wkurzajacych mnie rzeczy na swiecie i za kazdym razem wyprowadza mnie to z rownowagi. wiem, ze robia covery, ale ten uwazam, jest beznadziejny.
jak kogos urazilem to sorry, ale jak juz powiedzialem - jest to jedna z najbardziej nielubianych przeze mnie rzeczyna swiecie. dobra, mniejsza.
jak kogos urazilem to sorry, ale jak juz powiedzialem - jest to jedna z najbardziej nielubianych przeze mnie rzeczyna swiecie. dobra, mniejsza.
lizzard king powinieneś mieć pretensje do tych ludzi co mówią " o jaka fajna piosenka snoopa" bo się nie znają na muzyce i nie wiedza kto jest autorem tej piosenki a nie do snoop dooga. chociaż Cie rozumiem! też nie lubie ludzi którzy sie podniecają jakas piosenką a nie wiedza kto jest wkonawca prawdziwym.
zmiany sie opłacają
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
oj gralo sie w nfsy gralo ;) co do tej gry to polecam oficjalny polski serwis oczywiscie www.nfs.com.pl , znajdziecie tu soundtracki do ostatnich czesci(od Hot Pursuit2 wzywz), oraz duzo fajnego stafu. odnosnie programu to jest tu takowy do nfsu http://miniurl.pl/13075 , niewiem czy do plikow z 2 tez sie nada. zreszta, macie soundtracki to wystarczy zassac nutki z p2p i git :)
pozdro66
pozdro66
www.krewniacy.pl
DC Amstaff
DC Amstaff
-
- Kontakt: