chciałbym kupić jakieś buty mam pedały metalowe platformowe nie wiem które buty ponieważ na zwykłych do chodzenia to tak troche mi sie noga ślizga mam bumowa podeszwe cena butów to około 150-120zł rozmiar 46 pomocy!! (tak w zawiasie :) mam duala)
...Tymi oto słowy przywołuje cię do życia...no i ch*j mi po tym jak i tak nie żyje
HuGOn no tak... ale po co je niszczyc?
ja mam byle jakie z Deichmanna za 39 zł i sie trzymają juz pol roku...
wazne, zeby mialy w miare miekka podeszwe zeby dobrze sie piny wbijały. I dobrze, zeby była jak najbardziej płaska. Adidasy odpadają.
kupcie sobie halowki jakies i nie zawracajcie nam z(mi i moze komus nie wiem ) glowy tematami takimi hymm zakladam zaraz nowy temat jakie majtki mam se zalozyc na jak mam siedzonko perw albo cos w tym stylu korwa opanujcie sie!!@!@!
buty do spd nie nadaja sie na platformy,bo maja duzo sztywniejsza podeszwe i przez to piny zle sie trzymaja..
nie wierzysz to sobie sprawdz.ja mam pod reka buciki dxa pod spd i platformy dabomba na ktorych normalnie jezdze w butach adasia,ktore sa maja miekka podeszwe i dobrze sie pinow trzymaja
Hugon nie polecam jezeli chodzi o buty spd do xc to maja za sztywna podeszwe. Najlepiej kupic 661 albo northwave. Takie jak ja mam ;] No chyba ze chodzi Ci o jakies spd z miekka podeszwa. Chociaz nie wyobrazam sobie butow spd ktore nie maja sztywnej podeszwy. Poniewaz z zalozenia nic by to nei dawalo (chyba)
twarda podeszwa, miękka guma i płaska.. takie powinny być buty na bika
no najlepiej jak by jeszcze mialy membrane gore-ładnie by oddychały no i inne bajerki
kupie
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171