Skate Park Wrocław <OTWARCIE>
NOooo rudy klasaaaa mrova tak samo;] naprawde żałujemy tylko ze nie wbliśmy do was na kosmos bo zachciało nam sie osobowice zaliczyć i Mi sie zachciało tą duż hopke zrobic 1 raz no i newszystko wyszło:P przegiołem z predkoscią no i 3 szprychy nmi wyrwało i wogóle tylne koło sie przestło krecić:/ masaaakra ale niedługo juz furą pojedziemy to na kosmos na bank zawitamy!! ale na skate parku to klasa;] Czemu u was każdy trick jak robicie wygląda tak lajtowo? nierozumiem barspina tak "poprostu" podrzucasz i krecisz tak samo mrova no henda itp ej nie no zajebiscie;] troche niemogłem sie wkrecić (strasznie gorąco) no ale potem juz coraz lepiej było;] naprawde zaaaajebiscie;] no gdyby nie szurane na osobowicach;/
www.ROMED.pl lamusy!
NOooo rudy klasaaaa mrova tak samo;] naprawde żałujemy tylko ze nie wbliśmy do was na kosmos bo zachciało nam sie osobowice zaliczyć i Mi sie zachciało tą duż hopke zrobic 1 raz no i newszystko wyszło:P przegiołem z predkoscią no i 3 szprychy nmi wyrwało i wogóle tylne koło sie przestło krecić:/ masaaakra ale niedługo juz furą pojedziemy to na kosmos na bank zawitamy!! ale na skate parku to klasa;] Czemu u was każdy trick jak robicie wygląda tak lajtowo? nierozumiem barspina tak "poprostu" podrzucasz i krecisz tak samo mrova no henda itp ej nie no zajebiscie;] troche niemogłem sie wkrecić (strasznie gorąco) no ale potem juz coraz lepiej było;] naprawde zaaaajebiscie;] no gdyby nie szurane na osobowicach;/
www.ROMED.pl lamusy!
www.ROMED.pl lamusy!
hee nie wiem czy ja tak zajebiscie latam dla mnie nic nadzwyczajnego,ale jak wam sie podoba to spoko ciesze sie =) a jezdze juz 3rok,a ostatnio na skate parku bywam ok 14-15 jest wtedy stosunkowo duzy upal ale mniej typa,a dzieciarnia na deskach jest zawsze ale trzeba na nich krzyknac z 3x stanowczym glosem "wyjazd" to juz nie beda tak sie platac
a przez kochana madzie sie wydaly nasze fotomontarze =/
tyle razy mowic temu dzieciakowi z gim zeby nie rozpowiadala,a ta swoje..
pozdro 600!!!
a przez kochana madzie sie wydaly nasze fotomontarze =/
tyle razy mowic temu dzieciakowi z gim zeby nie rozpowiadala,a ta swoje..
pozdro 600!!!