XCR
XCR
Chciałbym się dowiedzieć co sądzicie o tym amortyzatorze, ponieważ zastanawiam sie nad kupnem czegoś taniego i dobrego (byle nie duro)
-
- Kontakt:
Psyke nie gadaj - widziales go kiedys ? Ja juz kolejny raz sie wypowiem i nadal mam pozytywna opinie o tym amorze. Po pierwsze - za 200 zl nie ma lepszego amora na 100%. Po drugie - w przeciwienstwie do DURO nie musisz go tuningowac. Po trzecie - bez tego tuningu ugina sie ladnie - co prawda jest troszke miekki szczegolnie przy tej porze roku ale za to widac ze dziala :D. Na podsumowanie powiem - jak masz kase na niego a nie przewidujesz ze bedziesz mial wiecej to kupuj i sie nie wachaj :)
E.F.R. Elbląg
Street
Street
-
- Kontakt:
grzegorz88 kolega ma racje :) mimo ze sam ujezdzam bombera to o xcr nie moge powiedziec zlego slowa , pozatym ze ma brzydkie chromowane golenie :P (dla niektorych to plus) a co do porownania z duro to korona jest ta sama z tego co sie przygladalem golenie i booster to samo wiec tylko brac :)
LANS DZIFKO SUPERMAN
Duro (bez tuningu) muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuli. XCR jest gorszy od Duro (czyt. słabszy)
O Duro dobrego słowa nie moge powiedziec ;P
Chodzi do dupy, muli jak cholera, nie powinno sie montowac tarczy wiekszej niz 160mm max. 180mm. Pęka na koronie, na boosterze i przy wiekszych tarczach na goleniach. Jedynie nawet ładnie wygląda.
O Duro dobrego słowa nie moge powiedziec ;P
Chodzi do dupy, muli jak cholera, nie powinno sie montowac tarczy wiekszej niz 160mm max. 180mm. Pęka na koronie, na boosterze i przy wiekszych tarczach na goleniach. Jedynie nawet ładnie wygląda.
http://sstanikk.pinkbike.com/album/Freeride/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ethell kup tego suntour xcr 120mm po 199zł na allegro ja moze tez go kupie tyle ze za jakis miech :). Cena dobra i jakosc jak za te cene to nie znajdziesz lepszego amora potem jedynie jest duro ale go nei chcesz wiec kolejne fajne amorki sa jush z wyzszej półki..... i duzo wyzsza cena bo do 400 zł to dobre to albo duro
-
- Kontakt:
Psyke to znaczy ze Twoj kolega ma slaba technike bo ja jezdze juz kilka miesiecy - robie 180 , piwoty, duzo skacze na plaskie, co obciaza amora a jakos chodzi tak jak pierwszego dnia. A moze trafny egzemplarz ? Nie wiem nie chce sie klucic w kazdym razie amor jest w porzadku szczegolnie za tak mala kase
E.F.R. Elbląg
Street
Street
-
- Kontakt: