Magda S.
Magda S.
Zdziwił mnie fakt posiadania przez Polskę kobiety skaczącej dirty. Możecie przybliżyć sylwetkę Magdy oraz jej osiągnięcia sportowe?
No Pain No Game
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
aha czyli ty możesz komuś ubliżyć??whethepeople pisze: który matoł założył temat na temat mojej laski ?
mati-biker co ty pieprzysz ?:| ... kuźwa żałuje że w ogóle wlazłem na to daremne forum, bo widze ze tu normalnych ludzi nie ma....:|
ale tobie czegoś powiedzieć nie po twojej myśli już nie wolno??
może to co napisał mati-biker nie tyczyło się do dziewczyny z tematu tylko może do ciebie?
takie odniosłem wrażenie :-|
whethepeopleWyluzuj człowieku bo nikt Ci nic strasznego nie napisał, a ty już obrażasz całe forum.. radzę się zastanowić zanim coś takiego napiszesz...
A co ta "twoja laska" to ktoś o kogo nie można się zapytać?? Jestem pewien, że bodzio nie założył tego tematu w celu poderwania tej osoby tylko w celu dowiedzenia się skąd się wyłoniła ta osoba i zapytać o " jej osiągnięcia sportowe" .
Rozumiem, że jej bronisz, ale może nie w taki sposób....
A co ta "twoja laska" to ktoś o kogo nie można się zapytać?? Jestem pewien, że bodzio nie założył tego tematu w celu poderwania tej osoby tylko w celu dowiedzenia się skąd się wyłoniła ta osoba i zapytać o " jej osiągnięcia sportowe" .
Rozumiem, że jej bronisz, ale może nie w taki sposób....
-
- Kontakt: