Mam pytanie jestem w miare początkujacy jeśli chodzi o sprzetowosc ^^ i zamowilem rame dartmoor streetfighte do ktorej dolaczone byly zintegrowane stery, to sa dwie maszynki i jakas dziwna podkladka (taka czarna z metalowym w srodku ), przebralem sprzet z kellys salamander na street fightera dochodzac do wniosku ze do zdjecia korby bedzie potrzebny mi sciagac o.o i rower skreca sie dosyc ciezko nawet przy polozuwanej srubce od gory. w czym moze tkwic problem ? tej podkladki nie uzylem, bo chyba byla przeznaczona do dluzszej rurki odchodzacej od amora.
Podkladka wyglada tak http://img281.imageshack.us/my.php?image=image598bm.jpg
...co znaczy, że żeby ją załozyć musisz z widelca wybić starą i nabić tą, i najlepiej nawalić tam kupe smaru, bo już pewnie łożyska troche pocierpiały pracując na "nie swojej" biezni... tymbardziej musisz o to teraz dbać.
a jakie ty chcesz miec schematy nabijasz ta "podkladke" jak to nazwales co masz na foto na rure sterowa wbijasz miski do ramy gorna i dolna wkladasz amora z gory wkladasz cos podobnego jak masz na foto ale rozcieta jeszcze tylko pokrywke i masz gotowe