Sulring pisze:Hugon nie polecam jezeli chodzi o buty spd do xc to maja za sztywna podeszwe. Najlepiej kupic 661 albo northwave. Takie jak ja mam ;] No chyba ze chodzi Ci o jakies spd z miekka podeszwa. Chociaz nie wyobrazam sobie butow spd ktore nie maja sztywnej podeszwy. Poniewaz z zalozenia nic by to nei dawalo (chyba)
chodzi mi dokaldnie o model nike kato one sa przeznaczone do mtb jak to jest napisane w katalogu wiec nie powinny byc mega sztywne
a ja jezdze w expanderach za 55zł kupisz je na bazarku i tez sie dorze jezdzi :D chyba by mnie ********* jakbym miał kupywać spiecialnie buty na rower poniewaz zwykłe tez sie dobrze trzymaja!@!@!
ja kupilem vansy w croptown. co prawda musialem sie wykosztowac ( ponad 200zl) ale to byly jedyne buty jakie znalazlem z rozmiarem 47. a trzymaja sie zajebiscie
ja jeżdże w szerokich jakiś bo sie dobrze noga trzyma na platformach.A o ile dobrze mi sie wydaje to jakoś chyba był temat w jakich butach kto śmiga..
pozdro...
stare wytarte "es - tom penny" zajebiście trzymają. wytarly się od deski i na rowerze nic się niepowiękrzyło. dałem za nie 299zł ale naprawde warto. polecam. pzdr.
Ja mam DC sa wypasione te z croppa też zajeb*****iste spox się trzymaja pedała niwidac sladów od pinów Niepolecam RBK boze kumpel miał dziory takeiz e mu az buty ciekły <LOL>
Umiem mowic nie... NIE zostane w domu jak wszyscy pija :))