BOLĄCE NADGARSTKI
Porady:
1. Rozgrzewaj je sobie przed każdą jazdą, a nie od razu jakiś hardcur
2. Nie idź lepiej do lekarza. Ja poszedłem bo przez 2 dni nie mogłem nic nim robić to mi wsadzili w gips na 2 tygodnie :/ Potem miałem 2 raz to samo z 2 nadgarstkiem i jakoś to przebolałem i 4 dnia samo minęło :P
3. Jak dalej Cie boli to zmień troche pozycje nadgarstków i weź klamkmi od hebli jeszcze bardziej w dół i staraj sie właśnie trzymać w takiej pozycji ręce bo wtedy większość obciążeń idzie na reszte rąk.
4. Jak jest bardzo źle to qp sobie usztywniacz, przynajmniej na te dni w których Cię boli.
To by było na tyle :P
Pozdro 4 @ll
1. Rozgrzewaj je sobie przed każdą jazdą, a nie od razu jakiś hardcur
2. Nie idź lepiej do lekarza. Ja poszedłem bo przez 2 dni nie mogłem nic nim robić to mi wsadzili w gips na 2 tygodnie :/ Potem miałem 2 raz to samo z 2 nadgarstkiem i jakoś to przebolałem i 4 dnia samo minęło :P
3. Jak dalej Cie boli to zmień troche pozycje nadgarstków i weź klamkmi od hebli jeszcze bardziej w dół i staraj sie właśnie trzymać w takiej pozycji ręce bo wtedy większość obciążeń idzie na reszte rąk.
4. Jak jest bardzo źle to qp sobie usztywniacz, przynajmniej na te dni w których Cię boli.
To by było na tyle :P
Pozdro 4 @ll
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=12452
-
- Kontakt:
1. lekarz
2. maści typu Fastum
3. kolagen, glukozamina (np.Artreum)
4. www.sfd.pl - może cos trenujący siłowo poradzą
2. maści typu Fastum
3. kolagen, glukozamina (np.Artreum)
4. www.sfd.pl - może cos trenujący siłowo poradzą
-
- Kontakt:
a mnie strasznie bola kolana odkad zaczalem jezdzic na 17". Ja jezdzilem na hopki czy cos to po 3 dniach kolana zaczely mnie napieprzac i tak juz mi zostalo. Wczesniej na 19,5" i siodelku lekko podniesionym wszystko bylo OK. Czy to wina niskiego punktu podparcia dla dupska? Kurde juz nie wiem. Nawet 100m nie moge przejechac na siedzaco:) Na stojaka jest OK
http://tinyurl.com/4qubh