Cała prawda o Mc Donald's

brolly3
Kontakt:

Post autor: brolly3 »

ja proponuje ogladnac film: Super Size ME, (film "dokumentalny" o Mc Donald's, tzn kolo je same rzeczy wlasnie z McD)naprawde warto. Polecam
CherryKey
Kontakt:

Post autor: CherryKey »

z czego jest sos w big macach?
FreeRide:).. Life's good..
reoddai
Kontakt:

Post autor: reoddai »

brolly3, no spoko jedz codziennie 4 kilo frytek i 10 hamburgerow zobaczymy jak bedziesz wygladal :P bez przesady wgm ten film jest tandetny, ja jakos tam jem od roku i nawet nie przytylem.. tylko schudlem jakies 4kg od momentu kiedy tam zaczolem pracowac to chyba wszystko wyjasnia...

CherryKey, nie pamietam dokladnie skladu tego sosu ale jest tam napewno majonez i kawalki ogorka konserwowego, dzisiaj jak bede wpracy rzuce okiem na sklad :P
Kross Sign DS
http://www.pinkbike.com/photo/880154/ <= nowa wersja Signa DS
CiAnEk
Kontakt:

Post autor: CiAnEk »

hah fajny topic :D reoddai trudno jest tak zadawac pytania, pisz takie wg ciebie najciekawsze rzeczy :)
http://www.pinkbike.com/photo/736751/
trójkąt
Kontakt:

Post autor: trójkąt »

no film jest dobry, typek po 2 dniach juz chyba wymiotował to co zjadł, a przez miesiac przytyl 10kg<lol>
lej na mÓr!!!!!!!!!
Bielik
Kontakt:

Post autor: Bielik »

nie wiem czy w polskich makach jest tak jak w amerykańskich ale tam to nie trzeba wydawać kasy na jedzenie mylisz sie w skladzie kanapek co jakis czas a jak sie pomylisz to musisz wywalic wiec walisz do odzielnego wora potem cwaniacko wynosisz na zewnatrz i masz zarcia w cholere w domu,takie kanapki nie róznia sie niczymno moze tym ze dałes cos niepokolei albo za duzo lub za mało.
http://www.pinkbike.com/photo/828176/
http://www.pinkbike.com/photo/912573/
= Evil =
mdfkkkka
Kontakt:

Post autor: mdfkkkka »

zalatw przepis na panierke do kurczaka ta zlota. i ogolnie na calego tego kurczaka maknygst czy jakos tak, takie male zlote...
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Powiedz cos ciekawego a nie...to jest teleturniej jakiś? A takie dawanie przepisów to na priva lepiej, tajemnice firmy jakoś napewno się chroni :>
http://dhcyc.pinkbike.com
Spawacz666
Kontakt:

Post autor: Spawacz666 »

1) Jak to robicie ze caly czas usmiechacie sie do klientow?

2) Jakim sposobem biore caly zestaw gdy ide tylko na frytki?
bukkake & farmsex .... tony.pl & xnxx.com
Domestos_WC
Kontakt:

Post autor: Domestos_WC »

hmm moze jak traktujecie tam jedzenie? :>>

slyszalem conieco, bo kuzyn tam pracowal.
Mol
Kontakt:

Post autor: Mol »

Jaka masz stawke na godzine bo u mnie w miescie sa ogloszenia ze szukaja ludzi do MC Dolanda moze bym sie skusil jak by dobrze placili??
Hope
Kontakt:

Post autor: Hope »

Ja tam jem czesto ;] Jezeli bym sie dowiedział ze jakis skurwyysyn cos robi to go wyciagam z tego maka i go rozpierdalam ;/
smolik6
Kontakt:

Post autor: smolik6 »

1) Skąd bierzecie bułki ? Można gdzieś takie dostać ?
2 ) jakiego sera używacie ? jakiejś znanej firmy , czy wszystko pokrojone i zaklejone w pudle "X"?
3 ) Prosze powiedz jak sie robi ten sos do big maca :(
4 ) Ile w sumie taki MCdonald zarabia ? tzn. ile pracuje osob , jakie sa wydatki - czy to jest oplacalne ? Moze masz dostep do takiego info , bylbym ciekaw
5 ) Dlaczego przez 2 miechy non stop jadlem w macu , przytylem 25kg i caly hajs stracilem ?
Dodajecie tam czegos =/ ? Niezle bylem uzalezn iony :p
padix
Kontakt:

Post autor: padix »

ile zarabiasz? ;D
gg# 3594350

[s] 2 x koła 24 !!

http://tiny.pl/ddt3
Alx
Kontakt:

Post autor: Alx »

1. dlaczego te chesseburgery i hamburgery wydają się takie duże a jak takiego zjesz to czujesz jakbyś zjadł mikly way`a ( który nie odbiera apetytu ) ??
2. Te McZegary czy one serio są przestrzegane ( że nic nei stoi dłużej na podajniku niż 10 minut ) czy stoją po kilka godzin i sie je tylko odgrzewa i zmienia numerek ?
3. Zawsze jak zamawiam chesseburgera bez ogórka to mam wrażenie jakbym go czół. Czy jak macie takie zamówienie to bierzecie zwykłego, wyciągacie ogóra i naklejacie naklejke czy robicie nowego od podstaw ( i też naklejacie nalepke ) ?
4. Załatw przepis na Chicken nuggets bo są pyszne :P
5. Jak grzejecie gotowe już kanapki ? W zwykłym piekarniku , jakimś specjalnym piecu czy może w mikrofali ?? :D

P.S. Rzuciłem kilka leżących mi na sercu pytań . Szczerze mówiąc rzadko jadam w MCD ale miłoby byłoby wiedzieć :) Pozdro i grats za ciekawy topic :P
Narwaniec
Kontakt:

Post autor: Narwaniec »

AlxNiewiem dokladnie bo nieptacuje w mc ale wiem zeto jest wiecrej czasu chyba nawet idzie w odzinach od 1 - 2 ale niejestem pewien .

wiele razy bylem w stanach (7 bodajze) i tamte mc bardzo roznia sie od naszych kraojowych :D. Najbardziej zauwazalne jest to ze polski mcdonald jest kojarzony za pewnie luksus, do ktorego bierze sie dzieciaczki w weekend i oczywiscie to jest dosc drogie ( i tu chyba mam racje bo zeby sie najesc musze zjesc przynajmniej 2 big mac a to juz chyba z 13 zeta), wygladaja ladnie , czysto , schludnie, wszystko elegancko, z kibli mozna jesc.A w usa? to jest tzw "junk food" poprostu przychdozisz , napelniasz zoladek w porze luchu i idzies, czesto spotkalem sie ze kanapki niebylu kompletne np bez gornej buleczki w big mac u :D ogolnie niejest tak "luksusowo : jak u nas :P ale to tylko moje zdanie i to co zauwazylem , aha i kanapki niewsyztkie sa identyczne jak nasze, minimalna roznican w smaku, i oczywiscie kilkakrotnie tam jest wiecej rzeczy do kupienia, spotkalem sie nawet blisko autostradyw mc do 11 serwuja sniadanka :D typu grzqaneczki, jajka boczek :D lol az sie zdziwilem :D
Pozdrawiam
http://www.pinkbike.com/photo/674223/ moze jeszcze kiedys wsiade na ciebie...
EVANGELION
Kontakt:

Post autor: EVANGELION »

ja pracuje w macu juz poand rok mam 11 zl do reki na godzinke
nuggetsy są juz gotwe wklada sie je tylko do frtytury i smazy.wszytsko tam jest pedzone na maxa zeby smakowalo .Ogolnie najwieksze gowno jakie tylko moze byc.
jadzie !!
pintus
Kontakt:

Post autor: pintus »

1. slyszalem ze wykorzystuja was tzn. co 10 min. mycie podlogi itp
2. bary mleczne rulezz
3. co do oryginalnej coca coli to w kazdym panstwie rozni sie smakiem poniewaz jest nieco zmieniony sklad :p
xxxxxx
Kontakt:

Post autor: xxxxxx »

pintus zalezy jak sie komu chce lac.... Bleeee...
ODPOWIEDZ