TosaInu - opinie

s-mario
Kontakt:

Post autor: s-mario »

Cosmo nie daj sie dluzej prosic powiedz cos wreszcie o tej ramce :d
RapTuS
Kontakt:

Post autor: RapTuS »

trzeba jakis szpiegoof wyslac do krakowa :D
=ziqu=
Kontakt:

Post autor: =ziqu= »

To JuZ JuTrO

jesli nie zawala z malowaniem, slyszalem dzisiaj od nich ze zmieniaja technike malowania i naklejki beda pod lakierem...
gg# 1594401
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

eh w drodze do pieknego kraju pivem i winem plynacym (niemcy ofcoz :P) przegladalem katalog rowerowy w poszukiwania odpowiedniego sprzetu dla siebie. to znaczy po zlozeniu wymazonej dualowki kupnie zbroi i innych pierdul zaqczynam zbierac na rower fullowy. mimo ze wiem ze to bedzie za iles tam lat, chce miec juz jakies perspektywy zeby wiedziec ile i na co zbieram :D

i tu pomyslalem wlasnie o dunconie, pytanie tylko wlasnie jakiego amora do niej pakowac, zeby to bylo w miare zgrane. myslalem nad jakims mr t lub jujorem t :D czy to spasi czy nie bardzo?

wiem ze najblizsza persektywa tej ramy to za dwa lataq - moja 18 ale o czyms myslec trzeba >:P

hmm a moze co innego w tej cenie? (rama z amorem max 6000 do freerideu szeroko pojetego)

moze wlasnie dm? tyle ze za dwa lata bede mial o tyle komfortowa sytuacje ze bedzie przetestowany juz :D
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
R_O_S_A
Kontakt:

Post autor: R_O_S_A »

sie ma w polsce nie ma jeszcze tych rowerkow moj ojciec go zamowil i dopiero we wtorek (26.04.04)poszly do krakowa do malowania wiec nie mozna jeszcze na nich jezdzic chyba ze do testow!!:)
buba
Kontakt:

Post autor: buba »

MaxDamage - a co tak wlasciwie miales na mysli piszac o antybujakowych precikach drucikach i innych gownach???
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Element laczacy chainsteja z mufa suportu , ten szescian , nie podoba mi sie to, i nie potrafie temu zaufac... Wiem ze sila dzialajaca na niego jest na tyle mala ze predzej pojdzie cos innego (chociaz...) ale jak ja bym to mial w rowerze to by mnie stopowalo przed kazdym dropem ze sie urwie.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
hot.hot
Kontakt:

Post autor: hot.hot »

no ludzie jak ktoś coś wie to niech powie i nie trzyma w tajemnicy! cokolwiek,bom ciekaw strasznie
Sector
Lokalizacja: Wszechswiat-->Ziemia-->Europa-->Polska-->Zabrze-->Makoszowy
Kontakt:

Post autor: Sector »

No no no Mowcie...bo ciekawe to to jest :P

Przy okazji czekam tez na mowe ramki DM. (moze sie zrehabilituje), bo poprzednie to bylo SUX maxymalny :P

A wracajac do Tony Isu to Ta oponka mnie martwi TYLKo 2,4 co to ma byc :P. A o wszystkie laczenia Vpp i cztery zawiasy bym sie nie bal....akurat lubie sie bawic w servis :P.
www.lancomp.pl -> Wszystko do Komputera
=ziqu=
Kontakt:

Siema

Jak moglbym sie nie pochwalic:)

Rama przyszla do mnie wczoraj przesylka kurierska prosto z Krakowa:)

Jak narazie odpakowalem pudlo i zgodnie z umowa dostalem rame rozlozona na czesci 1sze.

Rama w moich oczach sprawia wrazenie naprawde solidnej konstrukcji.

Jest cala biala, no po prostu malinowa ramka:)

Pozdrówka w tym miejscu dla Dominika z DC za szybkie zfinalizowanie zamowienia i za te wszystkie cisnienia wielkie sorry.

Jak juz go zloze i sie wyszaleje to napisze wiecej.

Pozdrawiam

PS: Najpierw czeka mnie wizyta u babci :/
gg# 1594401
s-mario
Kontakt:

No Ziqu pisz pisz i to szybko bo ja chce ja zamawiac po weekendzie no i jak bys mogl sprawdzic jaka tam naprawde opona wchodzi bo te 2,45 to jest podobno taka srednia wartosc i moze wejsc wiecej
=ziqu=
Kontakt:

rzeczywiscie wchodzi wiecej.

Mam Spezialized Roller Pro 2.5" i jest jeszcze kolo 0.5cm luzu z kazdej strony wiec ogolnie jest spoko..

Ze zlozeniem ramy (dostalem ja w kawalkach i bez zadnej instrukcji mialem spory klopot, ale jakos dalo rade) ide spac, bo jestem wyczerpany:)

Pozdro 66000 jutro napisze wiecej
gg# 1594401
s-mario
Kontakt:

No tak te myslalem ze wejdzie wicej, ale tez bardzo to zalezy od obreczy i oponki, a i nie spij tyle :) tylko skaladaj ramke i smigaj, a potem relacje prosze :d
s-mario
Kontakt:

Ziqu, powiedz cos wreszcie jak sie jezdzi na niej, pleas podziel sie z kolegami :d
hot.hot
Kontakt:

Post autor: hot.hot »

trzeba czasem coś tu napisać,żeby było non stop na widoku i ci co mieli coś powiedzieć wkońcu ujawnili swe sekrety :P
Cosmos
Kontakt:

Post autor: Cosmos »

Tak ja mowie o testowych modelach i pierwszych seryjnych ktore byly zamowione dla zawodnikow z mojego teamu. Co bede duzo mowil.. jakis czas temu wypowiadalem sie szeroko na ten temat i nie chce mi sie pisac... Tosia rlz i tyle, z reszta sam ziqu chyba ma podobne zdanie... czekajcie na jego wywod...
http://cosmos.pinkbike.com/
buba
Kontakt:

Post autor: buba »

Ej Cosmos, nie wymiguj sie ziqu'iem i napisz cos wiecej. zreszta relacja po ustroniu to juz dawno byla obiecana....
Józef Stalin
Kontakt:

Post autor: Józef Stalin »

cos mi sie widzi ze coraz wiecej osob wydaje obiektywne opinie ale nic, nie zmienia to faktu ze sam bym chcial tose a narazie biore pitbulla
Kaziu
Kontakt:

Post autor: Kaziu »

hej ziqu napisz cos o tej ramce smigalles juz torche na niej :] ja tylko od siebie dodam ze zeczywiscie jest malo miejsca na opone (2.5 i troche ciasno) no i ze nawet fajnie wyglada tylko troche krotka:]
FUCK THA FUCKERS
ODPOWIEDZ