Zawody Dh w Szczyrku
Ja też wróciłam, niestety dla mnie zawody skończyły sie fatalnie, bo urwał mi się hamulec z przodu i wkręcił w koło, więc wyrabałam w drzewo, i tym sposobem na pogotowiu wyssali mi z nogi 2 strzykawki krwi :/
Ale ogólnie byłam zadowolona. Czekam na następne.
Special buźka dla Toffika :)
Ale ogólnie byłam zadowolona. Czekam na następne.
Special buźka dla Toffika :)
Magda od Mongoosa
ja startowalam pierwszy raz i bylo super,nie sadzilam ze jestem zdolna do takiego ostrego czynu:),w prawdzie mialam 4 czas/6,31/ale jak na sam poczatek to wydaje mi sie nie zle.zdecydowanie mniej mialam gleb podczas zawodow niz na treningu:).czekam juz na nastepne zawody.
MadziaH dzieki ze mnie nakrecilas na te zawody:)
pozdrower dla ani sojki,dibi,kasi,magdy i wszystkich ktorzy startowali w szczyrku
MadziaH dzieki ze mnie nakrecilas na te zawody:)
pozdrower dla ani sojki,dibi,kasi,magdy i wszystkich ktorzy startowali w szczyrku
gg 990726
POZDROWER :-)
http://tofikk.pinkbike.com/
POZDROWER :-)
http://tofikk.pinkbike.com/
No zawody pierwsza klasa, trasa mi sie podobała bardzo, chociaż wyciskałą ostatnie resztki sił z dłoni i nadgarstków :P 6 miejsce w ht też uważam za świetne (a piąte było bardzo blisko, alek_fr, właściwie dzieliło nas pół sekundy :d) , ale co to jest przy pierwszym Presta...:p (będą gdzieś czasy to powstawiam). No i tradycyjnie reSsssssssssssssSSSsspekt dla jeżdżących pań , bo słyszałem straszne rzeczy jakie działy sie na torze, gdy jechały :)
Dajecie więc te foty, filmy czy co tam macie, bo radość będzie niezaspokojona <ogień_z_dupy> :D
Dajecie więc te foty, filmy czy co tam macie, bo radość będzie niezaspokojona <ogień_z_dupy> :D
http://dhcyc.pinkbike.com
http://www.pinkbike.com/photo/917303/ tutaj sa wyniki kat.hobby full
-
- Kontakt:
Zawody GITarka. Jak na początek kariery w DH (3miesiące) to czas 00:02:29 i kilka setnych przy glebie i zblokowanym napędzie, myśle ze nie jest zły, acz kolwiek wiem ze mogło być lepiej-Lepiej bedzie nastepnym razem:) Oby więcej takich imprez w polskich górach bo moło ich. Pozdrowienia dla wszystkich uczestników DHContest do zobaczyska mam nadzieje niebawem.
Alek_fr Zapomniałem ci wysłac esa z kontaktem. Mokrynosek-Wiktor Czerwony Spec fsr
Alek_fr Zapomniałem ci wysłac esa z kontaktem. Mokrynosek-Wiktor Czerwony Spec fsr
Fajne zawody były, choć trasa zbyt krótka, mogli ją poprowadzić od stacji wyciągu, w lesie tuż przed startem był całkiem ciekawy odcinek :]
Kilku riderów pokazało, że potrafią jeździć, a pierwszy przejazd elity na starcie (start, drop, hopa i prosta po grabach) był po prostu bajeczny, na hopie co chwilę coś się działo.
Podobały mi się gleby, kilku kolesi konkretnie się wysypało, ale w pamięci utkwiła mi jedna, gość jechał chyba na sztywniaku, w białej koszulce, nie miał zbroi, a pod integrą zwykłe okulary. gość zaraz po chopie przy pierwszym garbie poleciał tak na klatę, że słyszałem huk stojąc przy dropie.
Kolego od tej gleby, odezwij się i powiedz jak żyjesz :]
pozdr
Kilku riderów pokazało, że potrafią jeździć, a pierwszy przejazd elity na starcie (start, drop, hopa i prosta po grabach) był po prostu bajeczny, na hopie co chwilę coś się działo.
Podobały mi się gleby, kilku kolesi konkretnie się wysypało, ale w pamięci utkwiła mi jedna, gość jechał chyba na sztywniaku, w białej koszulce, nie miał zbroi, a pod integrą zwykłe okulary. gość zaraz po chopie przy pierwszym garbie poleciał tak na klatę, że słyszałem huk stojąc przy dropie.
pozdr
hehe, koles w białej koszulce żyje, widzialem go jak zjechalem do mety - twrdziel. dajcie znac jak ktos zna wyniki z HT pLISSSS!!Jaca pisze:ale w pamięci utkwiła mi jedna, gość jechał chyba na sztywniaku, w białej koszulce, nie miał zbroi, a pod integrą zwykłe okulary. gość zaraz po chopie przy pierwszym garbie poleciał tak na klatę, że słyszałem huk stojąc przy dropie.
pozdrawiam ze szczyrku!!
Powiedizał bym jaki miałem czas,a le nie wiem gdzie piszą czasy kat ht-hobby :p Ale nie wnikając w setne to:
Presta 2:02 w drugiej, 2:07 w pierwszej (1)
mój 2:17 w drugiej, 2:28 w pierwszej (6)
Słonia 3:17 (?), przy czym Słoniu by na pewno wygrał :d, ale "ch*** mi dętke przebil i łańcuch tyż wyjelii!!" :P
A co do długości trasy...na ht była wymagająca, jakby była jeszcze dłuższa to część osób miałą by duże problemy z hamowaniem pod koniec bo poprostu ręce by nie wyrabiały :P Full to inna sprawa :D
Presta 2:02 w drugiej, 2:07 w pierwszej (1)
mój 2:17 w drugiej, 2:28 w pierwszej (6)
Słonia 3:17 (?), przy czym Słoniu by na pewno wygrał :d, ale "ch*** mi dętke przebil i łańcuch tyż wyjelii!!" :P
A co do długości trasy...na ht była wymagająca, jakby była jeszcze dłuższa to część osób miałą by duże problemy z hamowaniem pod koniec bo poprostu ręce by nie wyrabiały :P Full to inna sprawa :D
http://dhcyc.pinkbike.com