Siema!!!
Ktoś na forum (chyba z wawy) wpadł na pomysł żeby pomalować bika na biało w czarne kroby z napisem łaciate. BARDZO spodobał mi się ten pomysł no ale nie wiem czy prawa autorskie zastrzeżone :D:D:D
Gdzie albo kto mógłby mi pomalować tak bika?? Chodzi mi o to żeby było tanio i ładnie. Nie mam pomalowanego bika jest srebrny(tak jak Balisttic).
spox :D tylko o jedno prosze - fote jak zrobisz i podslyaj mi ja od razu :D hehe ten pomysl jest oryginalny juz pare osob sie mnie o niego pyta :]
moj ofcoz mozesz :] tylko martwi mnie to ze zrobisdz to pewnie szybciej ode mnie nie wiem czy nie skonczy sie na naklejkach ;( hajsu brak a tu korbny przzezutki i pare innych. eh
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
ja tak chcialem pomalowac rame...jednak zadne l;ogiczne rozwiazanie do glowy mi nie przyszlo. zaden lakiernik nie bedzie sie bawil w takie gowno, najpierw trzeba by bylo pomalowac na bialo potem wyciac szablonon z kropami. wyciac je w srodku i pryskac czarnym sprayem. o ile to nie bylby problem na plaskim to trzeba pamietac ze rura jak sama nazwa nie wskazuje jest okragla i tu juz sie robi problem. na sam koniec przydalaby sie warstwa bezbarwnego. a wyglad to nie mowie, bo takie sposoby domowe to...:/ ja zostalem przy bialym
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
tego nie wiem :D ja tylko mialem pomysl na kolorek a lakiernika to chyba znajomego znalazlem wiec nie bedzie z tym problemow (nic pewniego nie chce zapeszac :P) wiec jak tylko jakas symboliczna ilosc kaski wpadnie to wtdy sie za to wezme. ale JAK to robia nie mam pojecia :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
ty taki rowerzysta i nie wie jak się maluje rower??
nakleją ci pewnie naklejki czarne w kształcie łat krowich i popsikają lakierem.
potem zdejmą naklejki z ramy i po krzyku.
łaty gotowe.
poszukaj warsztatow ktore maluja samochody lub motory artystycznie. Powinni pomoc. Pomysl z naklejeniem naklejek i przykryciem ich lakierem jest (jak dla mnie sredni) Z bliska bedzie widac ze to naklejki a nie pozadna robota artysty:D Jak juz cos robic to robic to na cacy:)
[quote="Dex"]Mam pomysła!!! A może znajdzie sie ktoś na forum kto by wykonał (naklejki)komplet tanich ciapek krowich :D A bika tylko na biało :D[/quote]
ale czemu sie meczyc? gdy ma sie czarny rower mozna nakleic biale latki ;)