reborn cobra a deore lx 2005
reborn cobra a deore lx 2005
witam !
rozgladam sie za kupnem nowej korby (nie chcem zadnych truvatiwow)
mianowicie jestem krok od kupienia reborn cobra albo deore lx 2005
i nie wiem co wybrac
na deorce juz jezdzilem i mi sie podobalo ;]
cos mi sie obilo kiedys o uszy ze w deorkach padaja lozyska i nie mozna nigdzie dostac takich ani zadnych czesci zamienych
korba ma byc glownie do 4x i troszeczke do dirtu
jesli macie jeszcze jakies inne ciekawe koorby w granicacj 400pln z suportem to prosil bym o jakies info
z gory dzieki
rozgladam sie za kupnem nowej korby (nie chcem zadnych truvatiwow)
mianowicie jestem krok od kupienia reborn cobra albo deore lx 2005
i nie wiem co wybrac
na deorce juz jezdzilem i mi sie podobalo ;]
cos mi sie obilo kiedys o uszy ze w deorkach padaja lozyska i nie mozna nigdzie dostac takich ani zadnych czesci zamienych
korba ma byc glownie do 4x i troszeczke do dirtu
jesli macie jeszcze jakies inne ciekawe koorby w granicacj 400pln z suportem to prosil bym o jakies info
z gory dzieki
Jak do 4X głównie to wybrałbym LX-a, który jest lekką i sztywną korbą.
Z łożyskami nie ma problemu, a suporty można dokupować bez większego problemu. Coprawda słyszałem o pogiętych osiach i ukręconych osiach, ale przy opiniach o Cobrze (średnio pochlebnych coraz więcej) to mały pikuś.
Wiem że sprawdzają się bardzo dobrze te korby w przypadku technicznej jazdy.
Z łożyskami nie ma problemu, a suporty można dokupować bez większego problemu. Coprawda słyszałem o pogiętych osiach i ukręconych osiach, ale przy opiniach o Cobrze (średnio pochlebnych coraz więcej) to mały pikuś.
Wiem że sprawdzają się bardzo dobrze te korby w przypadku technicznej jazdy.
cos kolega ma problem z dogadaniem sie z mk bike, do korb reborna posiadaja wszytkie czesci, wczoraj z nimi gadalem na ten temat na gg, jednak nie sprzedaja osobno, tylko do swoich korb zapewniaja serwisowke i tylko na zasadach wymiany cos sie spiepszy w korbie trzeba uszkodzana czesc wyslac do nich itd....Sulring pisze:qwe123 biez lx i chyba Ci sie pomylilo bo ot wlasnie do reborna nie mozna dostac suportu, ktory wlasnie mi sie rozlecial. Wez lx bez wachania. Ewentualnie napisz do wookiego z forum on ma do sprzedanai kroba xtra 98 z pakietem xtra za 250 zl.