Glosna piasta
Tez szukam głośnej piasty do 500 zł ( bynajmniej nie po to zeby tykała ładnie) i niekt nie umie polecic nic konkretnego. Ten prodigy tazzman wydaje mi sie troche tandetny ale nie wiem nie jeździłem. Czy naprawde nie ma nic tańszego od krzysia kinga i hadleya co byłoby warte uwagi ?
http://www.pinkbike.com/photo/6739274/
pisałem że mam piaste głosną z gt moto... a kumopel ma certita i chodzi naprawde głosno,...nie wiem może ją rozjebał...wookie85 pisze:cerit nie jest glosna , chyba nie wiesz co mowisz , a jak u ciebie jest glosna to masz cos zjebane :D
nie , to nie jest joke... chodziło mu o głośną piastę a reborn taki jest... a jak jest mocny to nie wiem, nie jezdzilemMily J-no pisze:Joke ?? Nie kupuj tej piasty to prawie 300 złotych wyrzucone w błoto.
p.s. a ty masz ją czy tylko słyszałeś opinie??
kupie
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
gg 5732171
może jakieś stare certity, albo nowe , inny rocznik...
ale święcie przekonany że chodziła jak meserszmit...takie głośne bum,bym,bym,bym,bym,bym
a nie tr,tr,tr,tr,tr,tr,tr,tr,tr-tak chodzi moja
ale porównania , z polskiego nazywa to się dzwiękonasladostwo-dziadostwo
ale święcie przekonany że chodziła jak meserszmit...takie głośne bum,bym,bym,bym,bym,bym
a nie tr,tr,tr,tr,tr,tr,tr,tr,tr-tak chodzi moja
ale porównania , z polskiego nazywa to się dzwiękonasladostwo-dziadostwo
kupie
gg 5732171
gg 5732171
-
- Kontakt: