Festiwal w Szklarskiej Porebie
-
- Kontakt:
w szklarskiej na jakim dworcu wysiadac zeby bylo najblizej ? górnym, dolnym czy srodkowym . bo takie mam do wyboru w rozkladzie jazdy na www.pkp.pl. a jak przechodniow pytac to o "festiwal rowerowy" ? bo pierwszy raz jade
-
- Kontakt:
Chanys89 walisz na górna stacje potem w dół ulica w kierunku centrum taka głowna ulica o ile sie nie myle 1 maja??
potem kieruj sie wechem wprost do ulicy uroczej, lub ludzi pytaj jak dojsc do festivalu lub do dolnej stacji wyciągu na szrenice. trafisz troszke jest zakrętów itp ale dasz rade
potem kieruj sie wechem wprost do ulicy uroczej, lub ludzi pytaj jak dojsc do festivalu lub do dolnej stacji wyciągu na szrenice. trafisz troszke jest zakrętów itp ale dasz rade
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
a mi napisali z bikeaction tak:
w tym roku na bocznym parkingu będzie mini skatepark, na którym będzie można
jeździć pod warunkiem posiadania numeru startowego, czyli bycia uczestnikiem
festivalu
my będziemy starali sie wyremontować ten skatepark, który teraz leży na
terenie zakładów oczyszczania miasta. nie mamy zas wpływu na teren, gdzie
później miałby on stać...
wiec juz sam kurwa nie wiem jedni gadaja to inni tamto niech wkoncu organizator da jakies na 100% oficjalne info na forum bo sie zamieszanie zrobilo....
w tym roku na bocznym parkingu będzie mini skatepark, na którym będzie można
jeździć pod warunkiem posiadania numeru startowego, czyli bycia uczestnikiem
festivalu
my będziemy starali sie wyremontować ten skatepark, który teraz leży na
terenie zakładów oczyszczania miasta. nie mamy zas wpływu na teren, gdzie
później miałby on stać...
wiec juz sam kurwa nie wiem jedni gadaja to inni tamto niech wkoncu organizator da jakies na 100% oficjalne info na forum bo sie zamieszanie zrobilo....
-
- Kontakt:
Skatepark w Jelonce jest nieczynny niestety, stoi straz miejska i nie daje wjezdzac
Sprawa wyszla taka ze techrampsy mialy atest, ale sama wylewka betonu i miejscowka juz nie, co oznacza, ze ten skatepark nie powinien byc dopuszczony do uzytku, a byl...
Przez chora biurokracje jezdzic teraz nie mozna, co wiecej nie wiadomo czy i kiedy bedzie mozna
Ja mam tylko nadzieje ze w szklarskiej nie bedzie ciagle lac, bo rok temu od tej jebanej ulewy tak sie przeziebilem ze skonczylo sie prawie na sztpitalu i do teraz musze brac ****** zastrzyki uodparniajace
Sprawa wyszla taka ze techrampsy mialy atest, ale sama wylewka betonu i miejscowka juz nie, co oznacza, ze ten skatepark nie powinien byc dopuszczony do uzytku, a byl...
Przez chora biurokracje jezdzic teraz nie mozna, co wiecej nie wiadomo czy i kiedy bedzie mozna
Ja mam tylko nadzieje ze w szklarskiej nie bedzie ciagle lac, bo rok temu od tej jebanej ulewy tak sie przeziebilem ze skonczylo sie prawie na sztpitalu i do teraz musze brac ****** zastrzyki uodparniajace
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com