drop off tripple 2005 co zrobic zeby...

Marcus_Wolf
Kontakt:

drop off tripple 2005 co zrobic zeby...

Post autor: Marcus_Wolf »

zeby nei dobijal?? Bo dobijam go na kazdej wiekszej chopie, kupilem nowke mam w akicie i ejst ok , dopompowany do mojej wagi ale jak wpadne na cos konkretnego to mam wrazenie ze to eni dobicie tylko ze amor sie rozpadnie... Jestem z zakopanego i na naszej rasce dostaje troche w tylek ale bez jaj ...=\ PS NIC z nim od nowosci nie robilem NIC!!
NS rulezzz
big hit + 888
czajnik dh
Kontakt:

Post autor: czajnik dh »

Mialem dropa 2005.. Dopompuj go jeszcze troszke! Nie bedzie dobijal..A jesli jestes bogaty to kup sobie twarde sprezyny. Ale mowie dopompuj i bedzie napewno git! nie patrz na te tabelki pompowania do wagi bo to B.Z dura...:P:)elo
rav4868
Kontakt:

Post autor: rav4868 »

Pompując go będzie twardszy i faktycznie nie będziesz go tak często dobijał lub nawet wyeliminujesz ten efekt. Natomiast ja bym polecił dolanie oleju. Co prawda będziesz go dobijał , ale na oleju czego tak nie słychać, a zarazem zachowasz jego spory sag co Ci się przyda na zjazdach :) .
POZDRO
><)))'>
daniello
Kontakt:

Post autor: daniello »

sciagnij pl manuala ze strony marzo tam masz rozwiazanie do wiekrzosci tym podobnych problemow
froger34
Kontakt:

Post autor: froger34 »

mam go i tez mam takie problemy z nim... jak go dopomuje jest twardy ale sprezyna szczela jak dolałem oleju przestał dobijać i był bardzi miekki... iec jak chcesz zeby był miekki i niedobijał to dol;ej troche oleju :)
ODPOWIEDZ