KIEŁ16 i możesz być pewny, że nikt od Ciebie nie będzie kupował... a jeszcze kiedyś pisałeś do mnie na gg i mówiłeś, że drożej sprzedajesz itd... to już wiem jak to robisz... naprawdę żal mi Cię fajny oszust z Ciebie będzie w przyszłości:/
a zwisać Ci nie powinno bo zaufanie to jednak ważna rzecz dla wielu ludzi
no a powinno...wiesz dla ciebie to nic a jednak kamil_dh ma racje zaufanie buduje sie latami a mozna spier.dolic w jednej chwili wiesz kiel...
do wszystkich nieswiadomych...
witam was w rzeczywistosci...
KIEŁ16 ,,haha piszcie sobie dalej ;d i takdla mnie nic to nieznACZY'' tymczasem w domku... -Mamo!:( caly dh-zone na mnie najezdza,i co ja mam teraz zrobic?? A dla mnie to znaczy ze nigdy nie kupie nic od Ciebie i wszystkim znajomym powiem ze jestes oszust! Jak tak mozna ??Myslales ze jestes cfaniak i nikt sie nie kapnie..
KIEŁ16 nie cfaniakuj bo o ile wiem wybierasz sie na oboz do skury:D To moze pogadamy sobie..:) I to nie tylko ja Cie nie lubie, wiec sobie uwazaj..pozdro dla innych uzytkownikow forum..DLa oszustow pogarda!
kamil_dh sluchaj stary na dhzonie jest duzo ludzi ktorzy chcieliby taka rame i tylko zazdroszcza i tutaj pisza.. (tak jak ty) ta rama wazy 2kg i ten koles ktory mi ja sprzedal wozil sie w niej na osprzecie z reala.. mial ja od kuzyna z angli wiec po co mam ja oddawac za darmoche.. dziekiwookie85 napewno bede bardziej kontrolowal sie i lepiej opisywal aukcje, chociaz jezeli moj kontrahent niebylby zadowolony to natychmiastowo oddaje kase ! Mialem juz 1 taki przypadek
http://crbt.ovh.org/photogallery.php?photo=110 piekny lot na nowym orange