Horrory
-
- Kontakt:
Horrory
witam! podajcie tytuły horrorów ale straszych nie takie cos jak "duch" albo coś. Najlepiej jak by był to horror sajensfikszyn (nie wiem jak sie pisze) takie cos o ufo albo inne lub cos w stylu "statek widmo" albo jakies inne o morzu z góry dzieki
PS. piszcie wszyskit tytuły ale najlepiej by były takie jak w/w :)
pozdro
PS. piszcie wszyskit tytuły ale najlepiej by były takie jak w/w :)
pozdro
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=356807489
http://www.dh-zone.com/forum/search.php
a najlepszy horrror to:
"atak pomidorow zabojcow"
juz po 1 scenie prawie nie zyjesz
a najlepszy horrror to:
"atak pomidorow zabojcow"
juz po 1 scenie prawie nie zyjesz
http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=skan3
-
- Kontakt:
Najlepsze są :
"Duchy Marsa", "Projekt Viper", "Maska Diabła" :D
tak na serio to z całkiem niezłych (niekoniecznie straszących, ale o niezłym klimacie :) mogę polecić:
Serię "Obcych", zwłaszcza 1 i 2, "Wirus" coś o statku, "Event Horizon" - świetny klimat...
...filmy z samej góry postu też radzę obejrzeć, są wyjątkowo tandetne, można się smiać :D
Aha, nie oglądaj Jasona X, bo jest po prostu śmieszny, zero klimatu "Piątku 13", a Jason bardziej preatora przypominał...
"Duchy Marsa", "Projekt Viper", "Maska Diabła" :D
tak na serio to z całkiem niezłych (niekoniecznie straszących, ale o niezłym klimacie :) mogę polecić:
Serię "Obcych", zwłaszcza 1 i 2, "Wirus" coś o statku, "Event Horizon" - świetny klimat...
...filmy z samej góry postu też radzę obejrzeć, są wyjątkowo tandetne, można się smiać :D
Aha, nie oglądaj Jasona X, bo jest po prostu śmieszny, zero klimatu "Piątku 13", a Jason bardziej preatora przypominał...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jezeli chodzi o pomidory to był taki film. wydaje mi sie ze nazywał sie "atak krwiżerczych pomidorów" -walniety raczej a nie straszny :)) Kiedys chyba na Ale Kino! widziałem horror z 1934r. "Potwór z bagien" :) Polecam!
Tak bardziej wspolczesnie patrząc to niedawno wszedl do kin "Wzgorza maja oczy". Mnie sie bardzo podobał. W sieci jest juz od dluzszego czasu do sciagniecia przez torrenta.
Moim faworytem jest "Zejscie" ("Descent") -przesrany film, na poczatku moze niemrawy ale pozniej... miodzio!
Pozdro
Tak bardziej wspolczesnie patrząc to niedawno wszedl do kin "Wzgorza maja oczy". Mnie sie bardzo podobał. W sieci jest juz od dluzszego czasu do sciagniecia przez torrenta.
Moim faworytem jest "Zejscie" ("Descent") -przesrany film, na poczatku moze niemrawy ale pozniej... miodzio!
Pozdro
"Words of wisdom - Full Face helmet"
iceman to nie atak krwiozerczych pomidorow tylko atak pomidorow zabojcow, Attack of the Killer Tomatoes
a potem wyszly jeszce kolejne wersje w tym krwiozercze:d :
Powrot zabojczych pomidorow, Return of the Killer Tomatoes!
Krwiożercze pomidory atakują Francję
Killer Tomatoes Eat France
i jeszce kiler tomatoes strike back:d
a potem wyszly jeszce kolejne wersje w tym krwiozercze:d :
Powrot zabojczych pomidorow, Return of the Killer Tomatoes!
Krwiożercze pomidory atakują Francję
Killer Tomatoes Eat France
i jeszce kiler tomatoes strike back:d
http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=skan3
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
"KLAN" - ostry filmo-serial. jeżeli ktoś nie widział to podpowiem mu tylko że Rysio taksówkarz napierdziela ludzi taksówą po chodnikach i wozi dilerów narkotyków. w 2454 odcinku bożenke zjada wielka muszla klozetowa.
ale co ja Wam bede opowiadał...
a tak na serio to spoko też jest "house on haunted hill", "oszukać przeznaczenie 2" i fajny klimat ma "CUBE" czy jak to tam sie pisze ( po polsku wymawia sie kiub )
ale co ja Wam bede opowiadał...
a tak na serio to spoko też jest "house on haunted hill", "oszukać przeznaczenie 2" i fajny klimat ma "CUBE" czy jak to tam sie pisze ( po polsku wymawia sie kiub )
No fakt.. pomyłka z pomidorami ;)
"House on the haunted hill" trzyma mroczny klimat, fajnie sie oglada. Do listy dodałbym jeszcze "Hostel", "Teksańska masakra piłą mechaniczną" (nieważne która wersja- krew leje się w obu), "Venom" (troche tandetny ale rozwałka łomem jest w modzie zawsze). Jezeli chodzi o science fiction albo "związane z wodą" to już wspomniany Even Horizon (z kosmicznych) oraz "Piekelna głębia" (z wodnych- ale głupkowaty to film..).
Pozdro
P.S "Obcy kontra predator" to horror?? ;)
"House on the haunted hill" trzyma mroczny klimat, fajnie sie oglada. Do listy dodałbym jeszcze "Hostel", "Teksańska masakra piłą mechaniczną" (nieważne która wersja- krew leje się w obu), "Venom" (troche tandetny ale rozwałka łomem jest w modzie zawsze). Jezeli chodzi o science fiction albo "związane z wodą" to już wspomniany Even Horizon (z kosmicznych) oraz "Piekelna głębia" (z wodnych- ale głupkowaty to film..).
Pozdro
P.S "Obcy kontra predator" to horror?? ;)
"Words of wisdom - Full Face helmet"