Jaki kask, jakie ochraniacze
-
- Kontakt:
661 4x4 za 140 widziałem kiedyś na allegro. Kumpel takie ma i są w pyte. Jak będę zmieniał swoje to napewno na takie :)
Jeszcze EarthWorksy jak Fils wspomina są ok. Sam mam takie i polecam. A co do kasku to może też jakiś 661? ;)
Jeszcze EarthWorksy jak Fils wspomina są ok. Sam mam takie i polecam. A co do kasku to może też jakiś 661? ;)
[url=http://slopestyle.pl]Slopestyle.pl[/url] - [b]Magia rowerowej ekstremy[/b]
-
- Kontakt:
http://allegro.pl/item116333249_sixsino ... _gwar.html te ochraniacze albo Krk Masochist i Asflat tez cos kolo tej ceny
A kask no to KRK Sukub lub Azonic T 55
A kask no to KRK Sukub lub Azonic T 55
-
- Kontakt:
po 1. moze i 661 sa nie przewiewne ale nie czuc tego wogole jak je masz na nodze nic nie czujesz zeby ci sie noga pocila dopiero po zdjeciu ale chronia najlepiej, wszystkie axo sobie odpusc jak i earth worksy bo sie zsuwaja i lepiej dodac te 20zl i miec dopie race lite niz gowno przez ktore mozesz sobie nogi rozwalic gdy ci sie podczass glebyt zsuna .. a co do kasku moim zdaniem nie ma sensu wydawac tych 350zl czy wiecej na kask zeby miec napis 661 czy azonic, wspieraj polska firme bo robi dobre produkty na ktore nikt nie narzeka (no moze kilka osob na xxx nazekalo) a kask krk jest wypasny jakbym mogl to bym zamienil mojego FC na wlasnie jego i nic inneggo w tym przedziale cenowym (FB sie nie zalicza do tego przedzialu :P)
jak chcesz to Ci sprzedam dainese pro za 90zł
jak coś to grzesfr@op.pl
jak coś to grzesfr@op.pl
Kask: Bell Bellistic (tylko dobierz dobrze rozmiar - ja swoj musze sprzedac, bo jest za maly, mimo, ze teoretycznie powinien pasowac) lub Giro Mad Max (wlasnie nabylem i jestem max zadowolony). 661 Comp to troche kicha... Szczeka krotka, marne wykonanie (lakier schodzi jak glupi, daszki pekaja), kiepska wentylacja...
Ochraniacze: Earth Works / Black Box - bardzo fajne. Ja uzywam 661 RaceLite i gdyby nie to, ze sie przesuwaja (chyba tez z powodu nienajlepiej dobranego rozmiaru :/), bylyby ekstra ;) Ale w sumie wiekszosc ochraniaczy sie przesuwa, wiec... Aha, 661 Race chronia tylko od przodu.
Ochraniacze: Earth Works / Black Box - bardzo fajne. Ja uzywam 661 RaceLite i gdyby nie to, ze sie przesuwaja (chyba tez z powodu nienajlepiej dobranego rozmiaru :/), bylyby ekstra ;) Ale w sumie wiekszosc ochraniaczy sie przesuwa, wiec... Aha, 661 Race chronia tylko od przodu.
Fils => Wlasnie w tym sek, ze 661 Race NIE maja twardego materialu z tylu, a wrecz nie maja zadnego. Co innego Race Lite - ich "skrzydelka" ;) zachodza daleko na lydke i wlasnie zapewniaja taka ochrone, jaka masz na mysli. Choc oczywiscie pod tym wzgledem na pewno najlepsze bylyby 4x4 albo cos w tym guscie.
Wooyek 4X4 pomimo że materiał owija całą łydke wcale jej nie chronia. Tylko prżód i po bokach. Z tyłu masz rzepy i cienki materiał. to uchroni Cie co najwyżj od lekkich otarć (krzaki na zjeździe, mała gleba) ale napewno nie uchroni tyłu łydki od pinów ;/ Ja mam 661 Race i jestem z nich bardzo zadowolony ;] również poleacm. A co to kasku to Azonic T55 lub KRK Sukub
www.roztocze.yoyo.pl