Oceńcie filmik.
Oceńcie filmik.
Witam, mam do Was prosbe. Zmontowalem wraz z ekipa nasz pierwszy film i chcialbym zebyscie go ocenili :) Głownie jazda po miescie ale mysle ze Was zainteresuje. Film do pobrania ze strony http://www.teostreetride.prv.pl dzial video. Oceniac mozecie na stronie poprzez komentarz albo tutaj na forum.
Z gory dzieki i pozdrawiam JOB
Z gory dzieki i pozdrawiam JOB
-
- Kontakt:
Nie nic sie nie dzieje wszystko jest ok. Ogolnie wczesniej korzystalem z Adobe Premiere ale Pinnacle jest bardziej intuicyjny. Do Studia dostepne sa chyba jakies patche sprobuj sciagnac.
Dropy sa nie duze ale to miasto. Dobra wiem migam sie :P ale dalismy z siebie wszystko a ten film to efekt naszej pracy.
Pozdrawiam i dzieki za oceny.
Dropy sa nie duze ale to miasto. Dobra wiem migam sie :P ale dalismy z siebie wszystko a ten film to efekt naszej pracy.
Pozdrawiam i dzieki za oceny.
Moze trafiliscie na jakies kiepskie wersje albo jakies problemy z kodekami. Mnie ten filmik w formacie avi zrobil w cacy jakosci 850MB a mpg 35MB bez problemow. Potem jeszcze komrpesja za pomoca Dr. Divx do wielkosci jaka chce. W sumie wszystko automatycznie.
Postaraj sie o nowego pinnacla z sieci groochas.
Pozdrawiam
Postaraj sie o nowego pinnacla z sieci groochas.
Pozdrawiam
-
- Kontakt:
chcecie oceny?
nie ma sprawy...
wiec, yhym...
1. jazda na tylnim kole (wheele)... żałosny trik, nie wiem co wy w nim widzicie, do tego jeszcze na najwolniejszym przełożeniu, BEZNADIZEJA, że tak powiem
2.skakanie ze schodów na tylnie koło zamiast na obydwa jednocześnie - lipa
3.muzyka - fajna, podoba mi się
4.koleś na skuterze - chyba najlepszy motyw z filmu
5.film dobrze zmontowany ale lepiej by chyba wyglądał w kolorze
nie wqrwiajcie się na mnie za tą ocenę, po prostu piszę co myślę (chyba dobrze nie?)
pozdro!
nie ma sprawy...
wiec, yhym...
1. jazda na tylnim kole (wheele)... żałosny trik, nie wiem co wy w nim widzicie, do tego jeszcze na najwolniejszym przełożeniu, BEZNADIZEJA, że tak powiem
2.skakanie ze schodów na tylnie koło zamiast na obydwa jednocześnie - lipa
3.muzyka - fajna, podoba mi się
4.koleś na skuterze - chyba najlepszy motyw z filmu
5.film dobrze zmontowany ale lepiej by chyba wyglądał w kolorze
nie wqrwiajcie się na mnie za tą ocenę, po prostu piszę co myślę (chyba dobrze nie?)
pozdro!
Sven mi też powiedz dlaczego na dwa koła bo z tego co wiem jak ląduje się najpierw na tył to gasi się uderzenie i roweru się nie katuje. Ze swojego doświadczenia wiem że jeśli z dosyć dużego dropa lub schodków lądujesz na dwa koła to z roweru cię zrywa i często hak przerzutki idzie i ogólnie rower się katuje.
Filmik mi się podał dobrze zrobiony ale troszke za dużo jest jazdy na tylnim.
Filmik mi się podał dobrze zrobiony ale troszke za dużo jest jazdy na tylnim.
Oceńcie filmik.
Film spox!:)
pozatym dobry kawałek Cypress Hill'a:) "Last Laugh" chyba;p
pozatym dobry kawałek Cypress Hill'a:) "Last Laugh" chyba;p
hehe ale się zbulwersowali chłopaki =]
jak sie spadnie na dwa koła to jest duże uderzecie?
wcale nie
spadając na dwa koła można tak samo tłumić jak na jedno (jak się umie, czywiście), a jak sie ma amortyzator z przodu to już wogóle lepiej spadac na dwa
spadanie na tylne koło chu jowo wygląda, i przypomina trial, a trial śmierdzi śmiesznymi szerokimi kierownicami, brakiem siodełek, wyprostowanymi nogi w kolanach, wypiętą dupa do tyłu, oraz robieniem 120 podskoków w miejscu na minutę
jak ktoś chce sobie spadac na tył to niech se spada, nie nikomu nie zabraniam tylko wyrażam swoje zdanie
pozdro!
jak sie spadnie na dwa koła to jest duże uderzecie?
wcale nie
spadając na dwa koła można tak samo tłumić jak na jedno (jak się umie, czywiście), a jak sie ma amortyzator z przodu to już wogóle lepiej spadac na dwa
spadanie na tylne koło chu jowo wygląda, i przypomina trial, a trial śmierdzi śmiesznymi szerokimi kierownicami, brakiem siodełek, wyprostowanymi nogi w kolanach, wypiętą dupa do tyłu, oraz robieniem 120 podskoków w miejscu na minutę
jak ktoś chce sobie spadac na tył to niech se spada, nie nikomu nie zabraniam tylko wyrażam swoje zdanie
pozdro!