Opinie o polskich dystrybutorach
właśnie tak jest,duże firmy jak gregorio,harfa i inne takie marże maja totalną,nie na przeciętną kieszeń polskiego bikera dlatego na szczęście są takie małe firmy jak naprzykład BikeCenter, extreme-shop i pare innych, które swoimi niskimi cenami zmuszają powoli molochy do obniżek swoich chorych czesto cen.przykładem jest np.obecna cena hayesów nine w e-s: 349 pln.w której wiekszej firmie kupie tak tanio?inny problem to brak tzw.pozezonowych obniżek, ale takich z prawdziwego zdarzenia jak się robi na całym swiecie a nie jak to się ma w polsce.pare procent w dół ceny i mamy się kórwa cieszyć że wogóle coś drgnęło.tego naprawde brakuje.polscy sprzedawcy wolą kisić sprzet niż go sprzedać za troche mniej ale jednak go sprzedać.taka jest ta nasza chora polska mentalność.pozdro
Co do tematu Topica to ja miałem niemiłe wrażenia co do Bikestacji, kupiłem u nich kiere hussefelt zapłaciłem pół godz. po transakcji przelewem internetowym i pieniądze były bo pół. godz.
Po tygodniu( po 100 mailach i 10 000 wiadomości na gg) dowaiduje się że kontrahent był za granicą ;] i wysyła towar i dostałem go po połtora tygodnia i gdyby nie moje maile i wiadomości na gg był by jeszcze póxniej!!
Po tygodniu( po 100 mailach i 10 000 wiadomości na gg) dowaiduje się że kontrahent był za granicą ;] i wysyła towar i dostałem go po połtora tygodnia i gdyby nie moje maile i wiadomości na gg był by jeszcze póxniej!!