ochraniacze z nakolana czy bez z ;)

quatro7
Kontakt:

ochraniacze z nakolana czy bez z ;)

Post autor: quatro7 »

jak kupuje ochraniacze na piszczele to lepiej takie co maja od razu na kolana ochrrone czy lepiej zwykłe na piszczele??
spectomo
Kontakt:

Post autor: spectomo »

Ja osobiscie słyszałem ze staw kolanowy , jest najwazniejszym stawem, i bardzo trudno leczy sie jego kontuzje, jesli takowa da sie oczywiscie wyleczyc, a rozwalona łekotka nie jest powodem do dumy.Chyba ze jestes nowym pokoleniem hardcorowców, ktorzy sadza ze ochraniacze to oznaka słaboci.Ja polecam jazde w ochraniaczach, gdzyz chyba lepiej jest sie cieszyc na starosc ze jestes w stanie chodzic, a nie zasówac na wózku inwalidzkim.

AVE
ble
Kontakt:

Post autor: ble »

quatro7no moim zdaniem jak juz kupujesz to lepiej chyba z ?
po co pozniej wydawac kase jak bedzieszs chcial miec z?
a tak to wydasz kase raz i dobrze i bedzie ok
.Mati.
Kontakt:

Post autor: .Mati. »

ja mialem ochranaicze na kolana i piszczele ale doszedlem do wniosku ze sa mega ******* i odcialem czesc na kolana i wywalilem i zamowilem black boxy na kolana a na piszczele mam stare... zobaczymy jak sie sprawdzi, jutro maja dojsc ;]
Kamilek
Kontakt:

Post autor: Kamilek »

a jak nie dojdą ;>
http://www.dartmoor.pl
quatro7
Kontakt:

Post autor: quatro7 »

daj znac jaki efekt :)
skane
Kontakt:

Post autor: skane »

.Mati. jak dla mnie to jakies glupie.. lepiej kupic dobre ochraniacze na nogi niz jakis taki set robic.. no ale dobra
a jesli black boxy to juz chyba jakies przestazale;p

quatro7
kup ochraniacze z kolanem oczywiscie, tylko zwroc uwage zeby mialy choc 1 zapiecie nad kolanem
http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=skan3
Fujibiker
Kontakt:

Post autor: Fujibiker »

quatro7 Kup ochranaicze z kolanem ale żeby było zapięcie bo ja mam takie FOX-y ale one nie mają zapiecia na kolano :/ no i kurde na zawodach jak zaliczyłem lebe to sie mi obsunał i ma teraz dziure w kolanie przez to gówno że sie mi obsunęło więc kup z bo ja eż słyszałem że kolano bardzo cieżko leczyć no a na starosc chyba chcesz chodzic niż jeźdizć no nie?? Ja bym brał z ale jakies porżadne na ochranaiczach nie oszczędzaj!!!
http://www.team.hadronsport.com/
Piter_TL
Kontakt:

Post autor: Piter_TL »

Jesli kupujesz ochraniacze to piszczel i kolana. Tylko tak jak napisałFujibikerKup z zapięciem pod kolanem zeby ci sie nie obsuwały
Ja polecam 661 Race i KRK Masochsit i ASfalt cena wyjdzie podobna a jak ci bedzie zle jezdzić to sobie odepniesz Asfalty i bedzie dobrze
juraski
Kontakt:

Post autor: juraski »

Zdecydowanie "z nakolana" ja wczoraj leciałem z dropa 2m i mi się noga ześliznęła bo mamy skocznię przez droge leśną tak około 2m się leci a później za jakies15m jest drop o wysokości 2m i właśnie na najeździe obsunęła mi się noga i rozwaliłem sobie kolano o piny :/ więc polecam z :P
ODPOWIEDZ