Oceńcie filmik.

Kruk
Kontakt:

Post autor: Kruk »

Spoxik, lepsze było by w kolorze nawet dla tych kilku mb.
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!
punkers
Kontakt:

Post autor: punkers »

filmik zajebisty tylko jak by był troche dłóższy i biało czarny to by była licha no więc niech pełna wersja będzie kolorowa oczywiście moga być nie które akcje bialo czarne coś jeszcze chciałem napisać ale zapomniałem a i mogliście w jakimś skateparku pokręcić bym chętnie popatrzał bo unas w sz-n nima parku do jazdy rowerem
Stinky
Kontakt:

Post autor: Stinky »

Sven nie siej niezgody, jak komus nie szkoda jajek niech jezdzi bez siodla BRRRR AUAU - tez jestem zdania ze lepiej lupnac na oba- szczegolnie jak sie spada z duzego dropa , w koncu amory typu dropoff powstaly specjalnie do tlumienia uderzen o glebe (nawet w hardzie), pozatym z mojego skromnego doswiadczenia dropowego wynika, ze ladowanie na plasko latwiej ustac gdy spadniesz na 2 kola ( przynajmniej dla mnie), zreszta kazdy sie uczyl fizyki i wie ze wtedy sila sie lepiej rozklada na cala rame nie tylko na trojkat HE
Local Swinga-Swinga
pedros$
Kontakt:

Post autor: pedros$ »

spoko filmik ale chyba troche za duzo rzeczywiscie tej jazdy na tylnim kole

pozdro
::CZERPMY Z JAZDY JAK NAJWIECEJ PRZYJEMNOSCI::
Stinky
Kontakt:

Post autor: Stinky »

ciagnal sie-poogladalem- wniosek: fajnie ze cos u nas zaczyna sie dziac.......
ocena 3 na 10
Local Swinga-Swinga
AMOEBA
Kontakt:

Post autor: AMOEBA »

Nie wiem czemu ale mi sie nie kce ściągać ten filmik.. :(
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

ja powiem tyle-na pochyle laduje sie na 2 kola a na plaskie na tyl, latam duuuuuzo dropow i tak mi lepiej...ale many trails, many styles
Junior
Kontakt:

Post autor: Junior »

szczerze?? nie podoba mi sie :| tzn, zlozony fajnie nawet napisy za szybko al do przezycia, ale łili i male dropy to wlasciwie nic. mnie sie tam podoba najbardziej pedalkik i musze sie tego chujostwa nauczyc. pozdro i czekamy na beta, przynajmniej ja :D
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
GunloK__
Kontakt:

Post autor: GunloK__ »

Sven, mimo iz nie jezdze w trialu, choc ucze sie podstawowych trickow, CALKOWICIE STRACILEM DO CIEBIE SZACUNEK po tej wypowiedzi.
kosmo
Kontakt:

Post autor: kosmo »

jak dla mnie ql
michal_rz
Kontakt:

Post autor: michal_rz »

film zaraz sciagne to cos napisze;)
Sven - nie wroze dlugiej przyszlosci glowce w twojej ramie.
Bike Team Rzeszów --> http://btr.glt.pl
QPA
Kontakt:

Post autor: QPA »

Teeeee no komu tam znowu trial śmierdzi co??:> a szerokie kiery to masz też w DH i co?? jakoś niekomu nie przeszkadza:P niewiem czemu nielubisz technicznej jazdy!! trial jest najbardziej teechniczną i juz:P i tylko nie mówić ze trail ŚMIERDZI!!:P
www.ROMED.pl lamusy!
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

nie czytalem oinnych wypowiedzi, moze pozniej

filmik zrobiony w spoko klimacie (muza, "kolorystyka", i takie dziwne gwna na filmie jak w starych filmach) fajnie zmontowane
Marcel
Kontakt:

Post autor: Marcel »

ogólnie ...podoba mi się :):):)
walić podpisy
Sven
Kontakt:

Post autor: Sven »

GunloK__ ... trudno się mówi , płakać nie będę , a zdania o trialu też nie zmienię (chyba że trial na motrach, który jest spoko)

michal_rz : mojej głowce nic nie będzie bo ja ze schodów na płaskie nie skacze, jeśli już to ze schodów na schody na dwa koła, pozatym zmiejszyłem skok w DJ3 o 35 mm, między innym dlatego żeby mieć bardziej pionowy kąt głowki
QPA
Kontakt:

Post autor: QPA »

Hmmm no co do filmiku to muzyczka fajna ale nie pokazaliscie zbyt duzo:/ jazda na kole to juz tez naprawde przesada troche!! dobrze ze tam jeden koles manulal zrobił:Pa tak pozatym zadna rewelacja:/ (sorki za taką krytyke ale taka jest prawda):/
www.ROMED.pl lamusy!
AMOEBA
Kontakt:

Post autor: AMOEBA »

ja moge powiedzieć tyle iż.. film fajnie zmontowany jest..materiał troszke słaby, powinny tam sie znaleźć jakieś ujęcia z dirtu.. z jakichś trasek.. ogólnie troszke krótki.. ale w sumie podobał mi sie.. za montaż 5/6 za to co jest pokazane 3/6.. to tylko moje zdanie..
Wojtass
Kontakt:

Post autor: Wojtass »

Czuć trochę monotonii, ale może być. Styl jazdy macie spoko. Dobry montaż, wykonanie.
Co do jazdy to popieram Qpę, lubię trial, nie lubię dropów.
JOB
Kontakt:

Post autor: JOB »

Mnie tez sie lepiej laduje na tylne, czy to z dropow czy ze schodow. Rower delikatnie kladzie sie na ziemi. Od skakania na dwa kola zlamalem jedna rame i wielokrotnie wybijalem sobie kciuki. Mam tylko suntourka z malym skokiem, pewnie na bombowcu sprawa wyglada inaczej. Poza tym wydaje mi sie ze przejscie z ladowania na tylnym w manuala moze byc ciekawe, nie mowie o jakichs duzych dropach ale glupie 3 schody drop to manual :] No ale mielismy pisac o filmie.

Troche sie usprawiedliwie.
-kolor nie mial tego klimatu ktory ma b&w, mysle ze niewiele jest filmow czarnobialych i alfa bedzie sie tym wyroznial z tlumu
-czolowka z napisami; ja osobiscie napisy czytam kilka razy zanim umkna. Zreszta co tam czytac logo i koniec,a jak komus zalezy na adresie wcisnie pause i spisze url
-material rzeczywiscie slaby w porownaniu z wielkimi produkcjami i trickami ktore coraz bardziej powszechnieja
-jazda na jednym kole pojawila sie dlatego ze w sqad TSR wchodza ludzie ktorzy zaczeli jezdzic 3 miesiace temu a ze trzymamy sie razem itd na filmie musieli byc!

Reszta uwag sporo wniosla do mojego doswiadczenia i serdecznie za nie dziekuje, wykorzystam wasze zdanie w kolejnych produkcjach.
Pozdrawiam JOB

P.S.
Prosze o wiecej :)
ODPOWIEDZ