Delta HL
Delta HL
Gdy ciagle go do siebie tak dziwnie udeza i slychac metaliczny dzwiek. Mozna cos z tym zrobic ?
PlanetX stary co TY gadasz? jezdziles kiedys na tym? jak na rst to jest ich najlepszy amor.. mialem jezdzilem i jak najbardziej chwale.. pomimo tego ze teraz mam juniora to uwazam ze delta miala na prawde dobra prace jak na amora za ta kase..
a co do stukania moze Ci sie sprezyny ubily i stukaja.. najlepiej rozbiez na czesci pierwsze.. budowa jest banalna
a co do stukania moze Ci sie sprezyny ubily i stukaja.. najlepiej rozbiez na czesci pierwsze.. budowa jest banalna
www.pinkbike.com/photo/1007092/
-
- Kontakt:
Yeee wlasnie ! Delta HL jest najlepszym amorem z rst ;) Tylko musze ja rozkrecic i zalozyc to gowno jak znajde moja omege ;P xxxxxx chodzi Ci o takie 2 male sprezynki ktore sa w gornej ladze pod sprezyna i takim kapselkiem co trzyma taki kijek ktory sie przykreca do dolnych lag :p <lol> fajnie to napisalem :p Ja mam w delcie dolne golenie od manitou x-vert :p
Popieram delte, jest to wypas amor o niebo lepszy od Duro, a przy okazji tańszy no i na bank wytrzymalszy. Co do tuningu to zależy co CI sie w niej niepodoba. Były również delty olejowe XL i ew mógłbyś coś pokombinować, ale moim zdaniem normalna praca delty jest całkiem wporzo. Jeśli masz dolne lagi od manitou to powinno być jeszcze lepiej bo rst standardowe cierpiały na ******* smar na ślizgach dawany przez rst, a tam w manitou powinno być spox. Delta powinna być miękka i czuła i tyle, no chyba żę jest zimno :P
Peace
Peace
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=12452