ale mi tam jakis blad wystepuje. niewazne bo i tak juz sciagnolem z innego.crapp pisze:suchyFR: Instrukcja Ściągania z RS'a
1. kopiujesz link i wklejasz w przeglądarce
2. klikasz enter
3. jak się załaduje klikasz "Free"
4. czekasz ok. 70 sekund
5. wpisujesz kod, który ci się wyświetli
6. klikasz download
7. wskazujesz miejsce do zapisania pliku
8. klikasz ok
9. postępujesz analogicznie ze wszystkimi czterema plikami
10. umieszczasz je w jednym folderze
11. klikasz na pierwszy prawym przyciskiem myszy (to takie małe okrągłe z kablem na twoim biurku)
12. zaznaczaczasz "wypakuj do......"
i to wszystko.
pozdrawiam,
paweł
ROAM
Film jest po prosu boski, nigdy wcześniej tak szybko nie uciekło mi te 40 kilka minut. Ciarki przechodzą podczas ogladania i naprawde nie rozumiem ludzi którzy wypisują tu głupoty w stylu "rozczarowałem sie ogladając ten film".
Ludzie ja wiem że gusta są różne ale w tej produkcji ujęto całe piękno jazdy na rowerze. NWD6 przy tym to jedna wielka dłużyzna której po raz drugi w całości nie chce się oglądać a do tego filmu będe wracał na pewno jeszcze wiele razy. Najpiękniejszy film jaki do tej pory widziałem,polecam każdemu kto kocha jezdzić na rowerze.
(co do tych głosów to jak ktoś już pisał nie ma ich pod winampem).
Ludzie ja wiem że gusta są różne ale w tej produkcji ujęto całe piękno jazdy na rowerze. NWD6 przy tym to jedna wielka dłużyzna której po raz drugi w całości nie chce się oglądać a do tego filmu będe wracał na pewno jeszcze wiele razy. Najpiękniejszy film jaki do tej pory widziałem,polecam każdemu kto kocha jezdzić na rowerze.
(co do tych głosów to jak ktoś już pisał nie ma ich pod winampem).
czy kots moglby podac dzilajace linki do tego filmu?
www.jasna.tarnow.pl/~marek16/ddx-roam.p2.rar
dziala tylko ten link! bardzo prosze o pomoc!
www.jasna.tarnow.pl/~marek16/ddx-roam.p2.rar
dziala tylko ten link! bardzo prosze o pomoc!
www.jasna.tarnow.pl/~mar3k/ddx-roam.part1.rar tutaj 1 czesc juz wzucona od nowa.
-
- Kontakt:
www.jasna.tarnow.pl/~mar3k/ddx-roam.part1.rar sciągnelem z tego linku i jak wypakowywuje to leci do 60 % a puzniej mi sie pokazuje jakis komunikat ze jest potrzebny nastepny wolium... o co chodzi??
-
- Kontakt:
jesli chcesz ogladnac to co juz sciagles bez sciagania part 2 to kiedy wyskakuje ci komunikat o drugim woluminie skopiuj to co juz sie wypakowalo i daj anuluj. ja tak zawsze robie i spokojnie sciagam part 2 ;]olipussyman pisze:www.jasna.tarnow.pl/~mar3k/ddx-roam.part1.rar sciągnelem z tego linku i jak wypakowywuje to leci do 60 % a puzniej mi sie pokazuje jakis komunikat ze jest potrzebny nastepny wolium... o co chodzi??
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=115199259
TANIO!
gg:2599132
TANIO!
gg:2599132