Siemano. Niejednokrotnie niejednemu z was zdarzylo sie zapewne zlapac errora w systemie czy gdzies tam o bardzo dziwnej składni czy tez malo zrozumianej treści. Moze temat nudny ale zainspirowal mnie do tego tekst ktory pojawil sie gdy chcialem niezalogowany odpowiedziec w jednym topicu, oczywiscie na forum Dhzone:
Informacja
Przepraszamy, ale tylko mogą odpowiadać na posty na tym forum
Pozatym kiedys w xp mialem cos w rodzaju bluescreena a tekst wyglądał tak:
System nie odnalazl sumy wyniku kalibrowania dodawania nowych i błędne przełączenie modułu z #00456 na #85032 przy zmiennej przetoczonej na #8246/#89572 konfuguracyjnej na poziomie H#84725095 skontaktuj się z administratorem systemu.
Czekam na kolejne 'przygody' innych uzytkownikow :P
pozdro
Mam karte grafiki,a na plycie głównej zintegrowany układ. No i dnia pewnego testując kompa w 3Dmarku otrzymuje komunikat "Nie znaleziono akceledatora grafiki" Mam karte ATI Radeon 9800 :)
Najlepszy trik: Dziobak ;) |..|
It's time for rock'n'roll bith
Plujemy I Spadamy
hmmmm... może błąd to nie jest, ale fajny efekt jest jak masz Win 95/98 i do tego angielskiego DOS-a - bez polskich znaków (spróbuj odczytac to co jest na ostatniej stronie DOSa przed wczytaniem się Win-a ;P)
Ride to die... oby jak najdłużej...
www.ldsc.yoyo.pl
ja miałem tak, że jak wyskoczył mi jakiś błąd Windows Media Playera i mi pisało "kliknij tu by wejść na stronę produecenta i odnaleźć rozwiązanie problemu" wchodzę na stronę a tam pisze: "aby rozwiązać problem znajdź odpowiedni sposób" <- ździkłem:D
ja kiedys po wlaczeniu kompa, patrze a cos jest w koszu, otwieram zeby zobaczyc co i wywalic a tam: Windows, oproznic kosz? nacisnalem na tak, wywalil i dalej wszystko dzialalo ok.