180 jakim sposobem łatwiej...
-
- Kontakt:
180 jakim sposobem łatwiej...
witam ucze sie 180 robie ją z bunny hopa i robie ok 150-160 a jak dokrece to wychodzi 180 ale ciezko wiem ze trza ciwyczyc ale chciałbym sie spytac czy ze zwykłego podskoku jest łatwiej i czym to sie rózni ? jesli temat był to prosze o usuniecie z goy dzieki pozdr :]
-
- Kontakt:
Matys HIPNO musze Ci powiedziec ze to chyba taki wrodzony nawyk :). Ja na przyklad robie z 2 kol i mimo ze inni mowia ze to lipa to ja nie wyobrazam sobie innego stylu. Z bunny`ego za nic w swiecie nie zrobie. Jesli robisz z bunnego i Ci wychodzi to fajnie. Dalej to juz kwestia cwiczen i tu sie liczy wytrwalosc. Obys mial jej jak najwiecej. Ja z 2 kol tez czasem nie dokrecam a czasem ladnie mi wychodzi i wiem ze to kwestia cwiczen.
Na podsumowanie dobrze radze - łap za rower i idz wykreca 180* :D. Powodzenia.
Na podsumowanie dobrze radze - łap za rower i idz wykreca 180* :D. Powodzenia.
E.F.R. Elbląg
Street
Street
-
- Kontakt:
im szybciej tym latwiej ;P ale jak jedziesz szybko i dorkecisz 90 only to jest problem ;p
ale tak jest jak srasz po gaciach i jedziesz wolno to nie mozesz, ap otem jak pojedziesz szybciej to wychodzi, ja ostatnio od 24 do 2;00 katowalem i wychodzilo juz, ale moje kola dostaly ostro po dupie :P a ze fakie nie umiem to nie moglem dobrze odjechac potem
ale tak jest jak srasz po gaciach i jedziesz wolno to nie mozesz, ap otem jak pojedziesz szybciej to wychodzi, ja ostatnio od 24 do 2;00 katowalem i wychodzilo juz, ale moje kola dostaly ostro po dupie :P a ze fakie nie umiem to nie moglem dobrze odjechac potem
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Ja najpierw ucyzlem sie z dwoch i robilem max 160, a teraz zacozlem z bunnego przekrecam juz za 130 tak krzywy napisal im szybciej tym latwiej tylko qpa jest bo sie boisz ;] Ja dzis skrzywilem obrecz ta ze sie w ramie nie miesci robiac ze schodkow 2 stopniowych :d
ale dokrecalem tylko mi noga w powietrzu spada
;/
ale dokrecalem tylko mi noga w powietrzu spada
;/
Ssij pento
Ja tez mam problem z wykonaniem 180-tki.. ja robie z bannego i nawet wychodzi ale wiadomo, ze na poczatku nie zawsze ;p ale nie bardzo wiem czy to kwestia cwiczen czy poprostu cos robie nie tak.. ;/
moze ktos powie czy np. ruch glowa czy pchanie roweru nogami podczas obrotu maja wpływ na to czy sie uda czy nie??
moze ktos powie czy np. ruch glowa czy pchanie roweru nogami podczas obrotu maja wpływ na to czy sie uda czy nie??
http://tiny.pl/11pz <-- Bike
http://tiny.pl/pfxf <-- Action
http://tiny.pl/pfxf <-- Action
powodxzenia w robieniu 180 z dwóch kół na schodkach, albo nawet na krawężniku... musisz zapierniczac koło 20km/h... serio, lepiej z baniaka, bo na bank nie zachaczysz przednim kołem o kant schodów, albo krawężnika...
umiem tylko z 2 kół... z banego niestety nie, chociarz próbuje!
umiem tylko z 2 kół... z banego niestety nie, chociarz próbuje!
kupie
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
-
- Kontakt: