Non stop rozkręcająca się piasta:/
Non stop rozkręcająca się piasta:/
Mam problem, cały czas rozkręca mi się tylna piasta.Co z tym zrobić, wychodzi mi smar i jak rozkręciłem to są już gołe kulki :/
Co zrobić aby nie zmieliły się konusy(stożki)
czy jest jakaś rada?Dopiero zaplatałęm koło i mnie to smuci.
Jak macie propozycje piszcie(kontrowanie śrubkami nie zdaje egzaminu:/ )a poza tym bardzo ciężko to zrobić bo jedna kontra wchodzi pod kasete(bębenek).
Co zrobić aby nie zmieliły się konusy(stożki)
czy jest jakaś rada?Dopiero zaplatałęm koło i mnie to smuci.
Jak macie propozycje piszcie(kontrowanie śrubkami nie zdaje egzaminu:/ )a poza tym bardzo ciężko to zrobić bo jedna kontra wchodzi pod kasete(bębenek).
-
- Kontakt:
wykrec oske, skontruj najpierw konusy po stronie bębenka, złóz pisate, skontruj z drugiej strony innej rady nie ma...(mozesz zacisnac na tyle mocno ze kolo w palcach bedzie mialo maly opor toczenia , jak wlozysz do ramy bedzie ok.
PS jesli wymieniales kulki w piascie to upewnij sie ze sa tej samej żrednicy co stare...
PS jesli wymieniales kulki w piascie to upewnij sie ze sa tej samej żrednicy co stare...
jesli juz mowimy o pisatach to ja mam taki problem :
jak jade szybko po drodze z kostki brukowej to czasem mi sie kaseta blokuje i sie kreci wraz z kolem i automatycznie jadac zaczynaja mi sie krecic korby do przodu co moze spowodowac niemile zdazenie , prosze o pomoc :P os srobilem tak zeby sie krecila wmiare dobrze bez oporu
jak jade szybko po drodze z kostki brukowej to czasem mi sie kaseta blokuje i sie kreci wraz z kolem i automatycznie jadac zaczynaja mi sie krecic korby do przodu co moze spowodowac niemile zdazenie , prosze o pomoc :P os srobilem tak zeby sie krecila wmiare dobrze bez oporu